Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
Chaser #51862 üzenetére
Igen, erre jutok rendre én is, hogy csapódok a "biztonságos és elég jó" vs. a "kevésbé biztonságos, de beszarás ütős" között. Szomorú, hogy ennyi idősen mit összenyűglődöm ezen. Persze itt az anyagi kérdéskör is befigyel. Feleséggel, gyerekkel, azért az ember nem teheti meg azt egykönnyen, hogy akkor félmilláért veszek valamit aztán idontcare'. Magyarul nekem nejem türelme kb. 3-4 évente resetelődik és most nagyon a végén járok a türelmének, most kell tutira mennem :-/
-
h377
tag
válasz
Chaser #51862 üzenetére
Egyébként nekem a 3 éves garancia után ment tönkre egy anno 350k-ba kerülő TV-m, de kötöttem kiegészítő biztosítás és kicseréltek mindent benne, csak a hátsó műanyag maradt. Tehát nem igaz, hogy nem ér semmit a kiegészítő gar. Sőt balesetre is tudsz kötni. Persze előfordulhat olyan eset, amikor valamilyen okból a szerviz szerint nem hibás az eszköz. Azonban ez a biztosító hivatalos szervizzel javíttatta az eszközt ezrt úgy gondolom, hogy ha az eredeti 2 év alatt adott probléma hibának minősül és a szerviz elismeri, akkor az extra évek alatt miért ne javítaná, ha abból még pénze is származik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest