Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
daneel_hu #51584 üzenetére
Felesleges a BF-en pörögni, sajnos a legtöbb BF-akció átbaszás.
Ebben az országban (magyar) mindegyik az, ha valami 50%, vagy több leakciózva, ha esetleg valami csoda folytán 2 perccel a belépés után már nem virít az arcodba, hogy elfogyott, vagyis kosárba tudod rakni, mire a pénztárhoz érsz vele, már nincs is ott.
A magyarokkal ezt is meglehet tenni, erre jó példa volt a tegnapi edigi BF, amiről egyáltalán nem lehet elmondani, hogy BF. Az USA-ban (ami a hónap utolsó pénteke), olyan VALÓS leárazások vannak, amiért emberek tapossák egymást és jogosan tapossák egymást, mert olyan mértékű leárazások vannak.Ezzel szemben itt, előtte felemelik az árat, hogy aztán olcsónak tűnjön BF-re, vagy a fent említett példa, hogy ami tényleg olcsó, az nem létezik.
Tegnap végig követtem egy ilyen termék "nem létezését", 6:02-kor már elfogyott volt kint, akiknek sikerült a kosárba rakni, fizetéskor már nem volt ott, tehát két tetves perc telt el.
A komment szekcióba elkezdtek írni, persze a valóságban minőségi termék így sorban kapta az 1 csillagot, de ez a cégnek szólt.
És mi történt?
Mint kivételesen tegnap sokat szörföltem a netem, mert volt időm, ami ritka, ezért, kb félóránként az edigi oldalára is nyomta megy f5-öt. Az emberek 99!%-ka ócsárolta a céget, persze megjelent 1-2 olyan, aki írta, hogy ő kettőt is vett és már 5:55-kor készenlétben állt meg ilyenek.Mennyire életszerű az, hogy veszek egy terméket mondjuk 6 órakor, de a 6:05-től visszajárok olvasni az értékeléseket és bizonygatom, hogy nekem már pedig sikerült venni, mikor már ott van 50 negatív hsz emiatt. Hát semennyire és akkor mi történik?
Puff az összes hsz eltűnik, 2020 végén az edigi diktatórikus módon törölget, ami negatív színben állítja fel. Kezdődik újra, de innentől már többen írják, hogy mentik a hsz-ket és megy a feljelentés a GVH-hoz.
Aztán újra eltűnik, vagy 50 komment, és kezdődik újra, közben mindig megjelent néhány én tudtam venni kamu ember, aztán valamikor 2 óra tájban az egész oldal törölve lett.
Ez ma MO és ez az edigi a párjával együtt az emag-gal.
Ezek a büdös életben nem fognak bármit BF-re komolyabban leakciózni valósan, mert két forintért az anyjukat is... etc.
Tehát ezt fenntartással kell fogadni és pontosan úgy van, ahogy írod is átb@szás az egész ez Mo-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest