Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért is? Többen még 3 méterről is seggreülnek tőle(vagy a tv fotelbe
). De ki az aki a pixeleket akarja bámulni egyenként, már rajtad kívül? Nagyrészt FHD filmeket, HD és SD adásokat néznek egyelőre az emberek, még jó sokáig, ha így haladunk. Tudom, szerinted nincs értelme 4k tévét venni, csak 65-75"-ban minimum, és azt 1 méterről kell nézni, de ez nem igaz. Ha előre haladhatnánk az időben, és csak 8 vagy 16k tévék lennének, akkor ott csücsülnél előtte 10 cm-re?

"Én anno 2,5m-ről kezdtem az 50"-os FHD tv-vel, most 1,6m-re ülök, valahogy szép lassan ide jutottam."
Szemorvost láttál mostanában?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Üzleti előfizetők hirdetései
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért is? Többen még 3 méterről is seggreülnek tőle(vagy a tv fotelbe
). De ki az aki a pixeleket akarja bámulni egyenként, már rajtad kívül? Nagyrészt FHD filmeket, HD és SD adásokat néznek egyelőre az emberek, még jó sokáig, ha így haladunk. Tudom, szerinted nincs értelme 4k tévét venni, csak 65-75"-ban minimum, és azt 1 méterről kell nézni, de ez nem igaz. Ha előre haladhatnánk az időben, és csak 8 vagy 16k tévék lennének, akkor ott csücsülnél előtte 10 cm-re?
Vhiktor