Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Landon #51077 üzenetére
Hát az új panellel is jelentjezett a gond, visszatéve a régit rosszabb is lett
Valszeg kábel kontaktos, alaplapot s kábelt is rendelt, ha az se segít új készülék lesz. Jelenleg használhatatlan a tévém addig, próbálkozott sokáig kábellel a szerelő hátha legalább olyan lesz mint volt, de miután az mindenképp csere lesz inkább útjára eresztettem, pár napot elvagyok tv nélkül (jelenleg kb minden pixel villog + eleve ugrál a kép). Régi panelem hagytuk addig itt, mondván amúgy banding tintingnek amúgy nyoma sincs már leteszteltem, újat meg nem.
Szóval folyt köv, egyesek ilyeneken lehet fennakadnának vagy problémáznának, sztem gyors volt eddig a folyamat, rendes a szaki, elöbb utóbb meg lesz oldva, nekem ez bőven elég
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest