Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
esicyhun #48704 üzenetére
Összességében egyetértünk.
A lemorzsolódásban viszont nem, bár az igaz, hogy ahogy Daneelnak is írtam, így ebben a formában sosem érik utól az LG-t oled eladásban, viszont a Panának van egy stabil vásárló rétege. És ebben mindegy, hogy ki mi miatt veszi a Panát, hogy ragaszkodik a japánhoz, ragaszkodik a (többé kevésbé feltételezett) tartóssághoz (amiben van valami), hogy ragaszkodik a legjobb out of the box képminőséghez, egy jobb hangminőséghez, esetleg egy oled szinten nagyon jó mozgásmegjelenítéshez és mindezek mellé nincs szüksége újabb fejlesztésekre, magenta oprendszerre, csak stabil működésre, ezek a vásárlók léteznek. Emiatt nem hiszem, hogy le fog morzsolódni a cég. Semmilyen szinten sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 55 C3 - 120Hz, 140cm, 4k - apró pötty
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Újszerű LG OLED 65G42LW (2028 Májusig Garis) Gallery Edition
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest