Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pro Koryak #47624 üzenetére
Nálunk mind az 55-ös FZ800, mind a 65-ös FZ950 out of the box nagyon jól nézett ki. A képjavítókat kapcsoltuk ki, egyedül a mozgáskorrekció maradt meg. Aztán jött Chros javaslata és a Prof 2 beállítás némi egyébbel és azóta úgy megy mindkét tv. HDR-ben meg maradt úgy, ahogy a tv akarta. Max azt hiszem (most nem vagyok otthon), a meleg 2-re állítottam mindkettőt.
-
junior19
senior tag
válasz
1, Nem is állítottam ilyet, hogy ilyet mondtál volna. Csak értelmetlennek tartom bármely gyártó egy készülékét mérve általánosítani, hogy mindegyik készüléke pontosabb, mint bármely másik gyártó bármely készülékénél. De általánosan ezt az egész témát feleslegesnek érzem, mert szerintem a gyári beállításokkal ezek az értékek lutrik. Vagy kalibráltat valaki, s akkor hasonló értékek lesznek, vagy használja a gyári profilokat, s lutri, hogy most az konkrétan pontosabb vagy pontatlanabb más készülékektől.
4,
ISF Dark vagy Szakértői Sötét mód. Semmi nem volt piszkálva, a 100 Y értékén látszik is, hogy messze van az ajánlottól.
Ettől én még nem hangoztatom azt, hogy ettől a méréstől a gyári értékeken az 55C9 jobb minden más modelltől.
Az viszont tény, hogyha a felhasználó erre a tévére bemásolja az Rtings vagy bármely más teszten közölt értékeket, rosszabb eredményt kap. Hiába hívják fel a figyelmet, a tapasztalatom az, hogy nem veszi figyelembe az átlag. -
daneel_hu
addikt
válasz
"Azért érdekes, hogy egy teszt sem említi ezt a módot.
"
ISF Dark.
Nagyjából ez lenne az egyik legjobb profil alapban. (azt hiszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest