Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
Pro Koryak #47618 üzenetére
A gammat is nézd.
-
junior19
senior tag
válasz
Pro Koryak #47618 üzenetére
Ez pont egy rossz példa, annyira nem jó értékek ezek pre-calibrationra. Ilyet simán mértem C9-esen Szakértői módban.
Ha jobban megnézed, a színtérlefedettség 95%-os, a greysckala pedig 20%-tól már 2,5 kb, s innentől csak egyre rosszabb lesz, a fehér már picit 5 felett.
De szerintem teljesen felesleges ezen rugózni, hogy melyik márka gyári értékei a legjobbak. Ne felejtsük el, ezek panelenként változnak, s minden teszt oldal csak 1 példányt tesztel. Ebből átlagolni szerintem teljesen felesleges. Aki igényli, úgyis kalibráltat, aki pedig el van a gyári értékekkel, az megnyugtatásul hisz ezeknek a teszteknek, s rátükrözi a saját modelljére.
Ha jól emlékszem a topicgazda tett itt közzé plazma és oled kalibrálás eredményeket, s az például sokkal jobb eredményeket mutatott. Lehet, nem ez a modell volt, hanem másik pana, de ez is mutatja, hogy mérés nélkül kijelenteni, hogy a saját készülékem gyári értékei jobbak más modellekénél, teljesen fals kijelentés. Egy mérés mutatja meg úgyis csak pontosan, hogy adott készülék milyen eredményeket produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest