Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
adamssss #45687 üzenetére
Köszi! Egyelőre marad a lejátszás pc-ről, a DV hiányát valahogy majd túlélem. Aztán ha lesz
kedvempénzem rá, akkor nézek valami frankó médialejátszót. Na az még lesz valami műsor...(#45691) blakey Fontos a mozgásmegjelenítés, de néha pár kis megbotlás talán belefér, már ha ilyen "jó" áron (540k) sikerül újonnan hozzájutni egy 65 B9-hez. A W808C lejátszóját sem szoktam használni, pc-ről megy a movie 23Hz-es TV frekin. Mpc-hc + madVR
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem 24Hz a TV frekije24-re állítom, és átvált 23-ra
-
Northlorien
tag
válasz
adamssss #45687 üzenetére
Viszont ha az ember laikus, vagy ha éppen kezdi beleásni magát, akkor lehet hogy jobban megéri egy médialejátszó, amit bedugsz és működik. Hosszú éveken keresztül tweakelgettem a dolgaimat, mostanra kb oda jutottam, hogy inkább célhardvert vásárolok egy ilyen esetben. Működik, kevesebb fejfájást és több kényelmet ad, nem túl drágán. Sok esetben ha az ember munkaórában kiszámolja akkor lehet hogy nem éri meg a több órás vagy akár napokig tartó settingeles és hibakereses. Ez is kicsit a valamit valamiért című történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest