Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
"Csak akkor nezz 65ost ha nem nezel sok tv adast es fullhd vagy alatti anyagot. Tapasztalat. Ekkira meretben nem az igazi. 55ben meg turheto. Mielott belem allnanak 65osom van:)"
Teljesen mindegy, fog találkozni mindenképpen szar adásokkal ha tévécsatornákat is néz a készüléken. Emiatt felesleges a kisebbet venni szerintem.
Két okból ne vegyen 65-öst vagy nagyobbat.1. Nincs rá pénzmag
2. Valamilyen okból kifolyólag nem fér el a 65 vagy nagyobb oled. (jó magyar szokás szerint a tévét rendszeresen beépített szekrény féleségekkel "keretezik", így nem tudsz X méretű készüléket beállítani, csak ami eredetileg ki lett találva oda.
)
Ennél csak az amcsi "megoldás" a jobb amikor a 77 colost beteszik a klasszikus stílusú kandallóimitáció fölé a falra szerelve, mondjuk 1,5-2 méter magasan van a tv alja.
-
renziNNN
tag
válasz
sakal83
üzenetére
Cáfolnám. Nekem is 65ösöm van és meglepően nézhető a gagyi tv adás. (3 méterről)
És nagyon örülök, hogy nem 55" lett - köszönhető annak is, hogy nagyon sokszor le lett ide írva, hogy ha teheti az ember 65"-t vegyen, mert a méret nagyon sokat dob az élményen.
Tény, hogy paráztam is rendesen, hogy a tv adás kockás nézhetetlen ... lesz ekkora méretben.. hát szerencsére nagyon nem így lett.
Pedig hidd el, ha van rá lehetőség, akkor a lehető legjobb minőséggel etetem a tvt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Androidos fejegységek
- Mozilla Firefox
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Vhiktor