- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
csucsu54 #43305 üzenetére
"Szia!Végül is melyik oledet vetted meg a plazma helyére,milyen a mozgásmegjelenítés a sport adásoknál,a foci mérkőzéseknél a sok zöld nem okoz majd gondot!?"
Mindegyiknek jó már a mozgása, feltéve ha egy sample and hold masinát jó mozgásmegjelenítésűnek lehet nevezni.
(számomra a plazma sokkal jobb ebből a szempontból)
Még nincs róla a topikban konszenzus, de Philips, Sony, Pana jó mozgással bír, LG-nél pedig a C9 és az annál drágább modellek. (B9 pár tag szerint gyengébb, - szerintem is -, de nincs ebben egyetértés)Sportközvetítések zöme 50/60 fps... ott nem kell még interpoláció sem.
-
salapp
addikt
válasz
csucsu54 #43305 üzenetére
Ja, GZ950, nekem semmi bajom a mozgással, viszont imádom, hogy nem vibrál, mint a neoPDP csinálta. És - bár ettől is féltem - ez a típus nem fűt, mint a plazmák. Viszont én sportot, tévéműsort nem nézek rajta, sajnálom szegényt. Néha műholdas adások (arte, 3Sat, ZDFinfo főleg - a logók ezeken általában áttetsző fehérek). Játszani sem. Szóval én neked nem vagyok jó mérce, olyat kérdezz, aki mindenre ezt használja.
A táv kőkorszaki (majdnem ugyanaz a gomb kiosztás, mint a hét éves plazmáén volt), én így szeretem. A menü kinézete a kilencvenes években ragadt, de én igazából megjelenítőként használom, arra tökéletes.
A 720p régebbi filmek is elég jól néznek ki rajta (2,5 m). Szerintem nem bánnád meg, ha amúgy is Panát keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest