Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Hát legalább letesztelted volna.
Egyébként az elsőnél nem volt ujracsomagolas gyanús?
Én a Sony centertol először ujracsomagolt pixelhibas sonyt kaptam. Fordítva volt a dobozba és labrogzito csavar zacskó kinyitva. Én már csak videóval csomagolok ki bármit 10ezer Ft fölött. Szinte minden harmadik negyedik vásárlás ujracsomagolt
Edigitalnal van három helyen 920as. Gondolom mindhárom helyen kiallitva mivel dragabol nem tartanak raktarkeszletet és lehet fenyezni vele a boltot. Valószínű ezekből kapnék ha náluk vennem. Mondjuk ukban is elofordult csak ott nem kellett bizonyítani videóval
Szóval olyan érzésem van mintha az edigitalos 3db meg a mediamarktos 2db lenne az orszagban
Ukbol tudnék még venni csak a visszakuldes lenne macerasabb ha mégis visszakell mert ott is van banding meg mindenfele horror
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- MIUI / HyperOS topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor