Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Na ezt egyik LG tulaj sem próbálta?
Leírom fonetikusan is hogy biztosan egyezőek legyenek a feltételek:
1. "Szia sendeliér" -> elkezdte felismerni hogy "Szia" majd átváltott a végén erre: "Sia Chandellier"
2. "NyolcK hádéer marokkó" -> Ezt így ismerte fel: "8K HDR Marokkó" majd az első találat ez volt: Morocco 8K HDR 60FPS (FUHD)Ha ez így rendesen működik a WebOS 4.0-n is akkor meg vagyok véve (gyerekek azóta nem piszkálnak hanem ők mondják be a TV-nek hogy milyen mesét szeretnének szóval tök jó dolog ez).
Ezen kívül már csak a H265 lejátszás érdekel hogy rendesen viszi-e az alfa proci.
Köszi!
-
Joshi
titán
"@Joshi: ezt nem mondod komolyan hogy a Sony A1-be is bepakolták a 100-as LAN-t. 2018-ban."
Mutass egy tévét amiben Gigabit lan van, elmondom hogy nincs olyan. De ahogy utóbbi 30 hsz-ben kielemeztétek, nekem amúgy se jó a tévé belső lejátszója mert nincs HD hang. Kell egy normális külső lejátszó oszt jónapot. Egyébként AC wifivel mennek a 4K HDR anyagok is, de ugye HD hang nuku. -
dgyuri0123
nagyúr
Semmilyen tévében nincs Gb-s Lan. Ez stratégia. Wifi kiszámíthatatlan. Néha hasít, néha meg belassul. Nálam 400 és 60 mega között ingázik, tehát folyamatos átvitelhez nem annyira jó szerintem.
Hangfelismerőt ritkán használom, de ma alaposan kivesézem, ha hazaértem.
BT zenét nem tartom sokra az átviteli és hangminőségi korlátai okán, így nem is foglalkoztam vele alaposabban. Erre talán másik fórumtárs válaszol neked. Amúgy a képernyő kikapcsolás LG-nél is adva van.
(#18689) a2d2 : Android úgy szar ahogy van, mármint lejátszónak. Viszont CoreElec telepíthető micro SD-re a legtöbb Amlogic soc-os boxra, ami viszont királyság. Ha érdekel a téma menj át IDE.
-
sakal83
addikt
nekem régebbi webos van, illetve az újabbat is próbáltam, ahogy a Sony tv-ét is. Kijelenthetem, hogy a Sonyé szerintem jó és használható, a webos-e két emelettel lentebb van. Működik, de nem használható úgy, mint a Sonyé, inkább fénykardozok a Magic Remote-tal
Párszor rápróbáltam, de hibázott. A negyedik sikertelen után már nem próbálkoztam, mert szerintem az a lényge, hogy kb 10ből 1X hibázhat, ahogy a Sony. Ez az arány a webos-nél rosszabb=használhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen GPS-t vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest