Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
solidgold
üzenetére
Rohadt sok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végig jártam egy-két topikot itt ph-n is idegemben, TV-t rendelni a Telekomnál valami borzalom volt számomra. Ha nem gond, nem írom le az egész procedúrát (inkább hosszú volt, mint érdekes). De hacsak nem vagy platinakártyás, akkor üzletből rendeld meg valami értelmesebb ügyintézővel, és ami fontos, hogy ÜZLETVEZETŐI AJÁNLÁSSAL. Máskülönben törölni fogják a rendelést nagy értékű készülék miatt. Hozzá kell tennem, hogy én 22 hónapos kamatmentes részletre kértem, ennek köze lehetett a dologhoz. Illetve én aranykártyás vagyok, szerintem anélkül nem is lehetett volna megvásárolnom.
Illetve amit tudok ajánlani, hogy hivatalos Telekom üzletből intézd a dolgokat, ne partnercégnél (pl Allee Bp-n).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor