- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
A választ azt hiszem leírtam az előző hozzászólásban.
Vagy kalibráltatod, s akkor minden paraméter a helyére kerül, vagy próbálod megszokni. Egy szürke skála tesztkép vagy videó megmutatja egyébként, hol, milyen mértékben van elszíneződve a szürke skála.A 2pontos fehéregyensúly magas opciójában az állítás is megoldás lehet, de nem lesz pontos, s igen jó szem és gyakorlat kell hozzá, hogy ne a kéked vidd túlzásba például.. Az alacsonyt semmiképpen nem szabad állítani, mert a sötét részeknél szabad szemmel igen nehezen kivehető az elszíneződés. Azt is lehet egyébként, amit utánad írtak. A szem mindent megszokik, csak idő kell neki, s lehetőleg ne nagy változásokat csináljunk. Láttam már olyan tévét, hogy a 100%-os piros inkább bíbor volt már. A tulajnak nem tűnt fel, mert naponta nézte, s egy ilyen változás nem egyik napról a másikra történik. Amikor megmutattam milyen a piros a laptopon, akkor már ő is látta a különbséget. Ne a hideg színhőmérsékletről váltsunk a meleg2-re, mert az tényleg szokatlan. Amit írtak az is jó megoldás, kiegészítve azzal, hogy olyan filmet nézni a változtatás elején, amiről tudod, hogy egyébként is túlszaturált(Transformers) -
Dadan01
senior tag
Saját tapasztalat. Az első napokban én sem komáltam a meleg2-t. A trükk annyi, hogy ne olyan filmet nézz vele, amt nemrég már láttál meleg1 v más színhőmérséklet beállítással. Még jobb, ha mondjuk egy, de inkább két napig nem nézel semmi filmet, suttyomban átállítod még a "szünet" megkezdése előtt a képet meleg2-re, és mire legközelebb leülsz nézni egy filmet, kevéssé fog az zakatolni az agyadban, hogy a másik beállítással jobban tetszett. Pár hét után visszaállítva a meleg1-et, az lesz a furcsa, természetellenes. Ez így van rendjén, a képeállításnál pedig a meleg2. Ajvé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest