Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Ne is mond, onnan hogy savaztam a teszt alatt az oledet nagy utat jártam be
Úgy vagyok vele hogy ha nem jön be akkor eladom max, de ha be jön akkor meg királyság 
Qled ide vagy oda még a színei tetszenek is, de a homogenitása nem hinném hogy ilyen jó, + sztem ott is meg vannak a felhősödéses cuccok stb
Meg legalább maradtam az LG nél, nagyon sok dolgot megkönnyített az elődje is , ez meg még rá tesz egy lapáttal
-
mimic1979
aktív tag
Én azt hittem hogy ez egy alkalmas történet:
Oled panelbeállítások/ indítás ha tv ki van kapcsolva. Itt nincs ki - be kapcsoló. Ha rányomok: Be van programozva hogy a pixel frissítő elinduljon, amikor Ön legközelebb kikapcsolja a Tv-t.
A legközelebb szerintem egy kikapcdolás erejéig van szerintem. De beállítottam. Próba
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy vagyok vele hogy ha nem jön be akkor eladom max, de ha be jön akkor meg királyság
Vhiktor