Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Az elektronikája nem változott, nem írtam hogy igen. Ha vennéd a fáradságot és végigolvasnád az Rtings tesztet, akkor (talán) végre nem csak sértődötten válaszolgatnál, hanem értenéd is, mit és miért írtam. Amúgy FHD-n mégis mit kellene fejleszteni? Nincs ezernyi új ficsör és szabvány, amihez állandóan új tévét kellene venni. Ez egy kiforrott szabvány, ennyit tud, de azt nagyon jól tudja.

#13546) krx21: A pixelrácsnak semmi köze a képminőséghez. Egy FHD panelt értelemszerűen kicsit távolabbról kell nézni. Megvannak az ajánlott nézési távolságok is mindenféle felbontású panelhez, csak ezt kell szem előtt tartani. De amúgy, ha olvastad a teszteket láthattad, hogy 4k esetében a B7 megkapta a 10 pontot, de mivel a FHD csak konvertálással megy neki, ezért nem lesz/lehet tökéletes a képminősége. Nem gond ez, csak jó tisztában lenni vele, hogy esetleg a 910 némileg jobb nála 1080p jelnél. Ezért sem temetném én a FHD oledet, de nyilván ez senkit nem érdekel. Főleg nem a gyártót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android játékok topikja
- Robotporszívók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor