- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
HUNgabus #107054 üzenetére
Az hogy ott esetleg csak HDR10+ van (amit kétlek, szerintem DV-nek is lennie kell)az nem azt jelenti hogy az LG tv-n akkor nem tudod majd lejátszani, ugyanúgy menni fog "csak" szimpla HDR-ben fogod látni..és itt jön a lényeg, a sima HDR statikus metaadatot használ, a HDR10+ pedig dinamikus...DE és ez egy nagy DE, technikailag jobb a dinamikus metaadat, viszont én nyugodt szívvel írom azt hogy ha egymás után megnéznéd ugyanazt a tartalmat HDR10+ ban és normál HDR-ben...95% hogy nem tudnád megmondani hogy épp melyiket nézted. Egymás mellett nézve talán látszana némi különbség, de egymás után nézve szerintem biztosan nem. Az emberi szem a limitáció úgy is. Én mindig ezt mondom HDR vs DV esetén is, technikailag jobb a DV, de annyival abszolút nem hogy kardjába dőljön az ember ha pl a tv-je nem tudja a DV-t. Mert egyszerűen a legtöbb esetben nem látja egymás mellett ugyanazt a tartalmat ilyen és olyan formában. DV-ből is a profil 7 ér igazán valamit, mert ott lehet van FEL réteg, javító réteg ami valóban szebbé és jobbá tudja tenni a képet, viszont ehhez olyan lejátszó is kell ami tudja kezelni a FEL réteget. LG fronton ha jól tudom a 2019es modellek tudták utoljára ezt, azóta pedig már nem. és szerintem a többi gyártó mostani tévéi sem kezelik már a profil 7 FEL DV anyagokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óra topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest