Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Nincs egyforma ember, van aki megveszi, van aki nem. Mondhatnák páran, ha a 4080-as videókártyát megvettem, a C4-et is megfogom
Felkeltette az érdeklődésem a C4 OLED, de messze nem vagyok olyan "vastag", hogy úgy megyek OLED tévét venni, mint ha Pennybe mennék paradicsomot venni, nekem idő kell, mire összejön rá a pénz még akkor is ha néhányan eret vágnak itt, meg pezsgőznek, hogy naaa mikor??
majd. Ami késik, nem múlik.
-
Tyrone89
senior tag
Én pl mindig úgy voltam, ha már egyszer úgy döntöttem hogy veszek egy oledet(de bármi másra is igaz ez nálam) akkor..(nem mondom hogy nem számít mennyibe kerül, mert nyilván a pénztárcám aktuális állapota számít a legjobban ilyen kérdésnél) DE..én nem filóztam sosem mikor lesz akció vagy meddig eshet be az ára...én úgyvoltam, ha már úgy is venni szeretnék egy ilyen dolgot...akkor megveszem, és sosem nézem hogy most vagy múlt héten mennyibe került. Megvettem és örömmel használom anélkül hogy azon bánkódnék, hogy lehet 1 héttel előtte vagy utána mondjuk 50-100k Ft-al olcsóbban tudtam volna hozzájutni. Így is úgy is tetemes összegtől szabadul meg az ember ilyenkor, legyen akármilyen akció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 10
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd. Ami késik, nem múlik.
Vhiktor