- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Vhiktor #102316 üzenetére
Mindegyik kábel tudja a 120Hz-et.
Ez 100%, ha bekapcsolom a TVn a kiterjesztett bemeneti jelet, akkor válthatok is 120/144Hz-re. (S90C tudja a 144Hz-et is) 10bit is megy, de felajánlja a 12bitet is.
3m-es tesztelve, és az 5m-es kábel is. Erősítő nélkül, simán a TVt használva kijelzőként.
Megjegyzem, hogy a Samsung G9 monitorhoz kapott DP-DP kábelem sem tudja ezt kisebb (5120x1440) felbontáson.
Szóval a kábel biztosan jó, de azért ma jön egy itteni kollega által ajánlott méregdrága audioquest kábel. [link]
Most pl. belőttem, fogalmam sincsen hogyan, de elindult végre. Tettem fel régebbi drivert a videokártyához. De ha kikapcsolok mindent, mert nem megy éjjel nappal folyamatosan semmi, akkor pl másnap már nem megy a kijelzőváltás. Hol ebben a logika?
Azért nézem gépről a filmeket, mert ott van a sok tárhely amiről elérem őket. Nekem ez így kényelmes és bevált. Eddig.
Van esetleg valami sorrend az indításhoz? Vicc, de nem nagyon tudok másra gondolni. Először az erősítőt bekapcsolni, aztán a TV és végül a számítógép, vagy tudomisén.
Az erősítő jó a TVvel, Netflix, meg a többi vacak simán megy.
Ekkora szívás nem létezik, ráadásul nem is valami használt olcsó vackok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest