Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Tudtommal 4 órányi összes nézési idő utáni első kikapcsolásnál csinál kis karbantartást. Ezért sem szabad kikapcsolás után azonnal áramtalanítani.
-
eL Geri
őstag
Én még relatív friss G4 tulajként izgatottan keresem a látványos HDR tartalmakat.
Gyerekek valahogy eszembe jutott / szembe jött velem a több évvel ezelőtti Netflixes Altered Carbon sorozat, annak is még csak az első évad közepe. Most bevallom virágboltból beszereztem, sima HDR (nem DV), belső lejátszóval nézve.
Aszta-paszta, na ez a HDR!!! Nagyon látványos, nincs is teljesen sötét a szobában és szinte bántja a szemem a fényerő
Most néztem bele 10-20 percet, és meg is jelent a hőtágulásos pattogás a TV-n. Ezt nem bajként írom, csak visszacsatolást kaptam, hogy hát igen, ezen dolgozik a kicsike, nem úgy mind a (streaming) tartalmaim 95%-ban. -
eL Geri
őstag
Én is "asszonyrettegő" vagyok

Erőszakosabban gyorsabban célt érnék a kütyü vásárlásokkal, de azt nem akarom. Szeretném, ha ő is magáénak érezné az ilyen dolgokat.
Pl. a 77-es oled TV vásárlást kb. 1.5 évig tartott megpuhítani. Közbe persze voltak olyan időszakok, amikor nekem se volt aktuális, mert nem volt épp jó áras példány. De aztán a végén volt egy jó akció, amit gyorsan megemlítettem neki, és azonnal rábólintott, hogy ok, akkor ennyiért már legyen.
Azóta 1-2 hetente azért elmondja, hogy ő is szereti ezt a nagy TV-t

Most még a hangfalaimat szeretném lecserélni... de nem is merem feszegetni a témát

-
eL Geri
őstag
válasz
F.tibooo
üzenetére
Nem. Nem tudom, hogy itthon volt-e. Sorház jellegű lakás, most csak egy közvetlen szomszéddal.
Magamhoz képest hangos volt, de szerintem az itteni társaság szokásait csak alulról karcolom.
A Denon 1800 most volt először 70-80 volume között (0-99-es skálán). De a kalibráció majdnem minden hangfalat lejjebb vitt anno, szóval a valós értél ennél alacsonyabb. -
eL Geri
őstag
válasz
John D'oh
üzenetére
Nekem ma sikerült a tavalyi Alien Romulust megnézni itthon egyedül, nyugiban, erős hangerővel, Atmos-sal, egy ültömre (ezek nálam nagy ritkaságok), 77-es G4-en ugyebár.
Tudom, hogy nem egyöntetű volt a fogadtatása anno, de nekem ez ma nagyon tetszett, a mai élményem 100/100.
Boldogság!

(Valamikor a mostani sorozat is sorra kerül majd nálam is, az biztos… valamikor.)
-
eL Geri
őstag
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Amatőr off kérdés: a virágbolti ISO fájlokkal tud lejátszani az LG G4 gyári média lejátszója, vagy teljesen felejtős?
Pl. ezzel: "Gravity.2013.BD25.AVC.DTS-HD.HUN-HighDef" -
eL Geri
őstag
Hát ja, emiatt a nyavalyás tinting miatt kapcsoltam be remegő kézzel az új G4-emet… de nekem mákom volt. Remélem a panelrodhadás se fog utolérni később.
-
eL Geri
őstag
válasz
so_ha
üzenetére
Hm, érdekes, hogy az LG G5 minden kategóriában a legrosszabb számot produkálta.
Nem akarok márkahívő lenni, tőlem igaz is lehet... de akkor is érdekes, ezt azért nem gondoltam volna.
Bár igaz, hogy itt a fórumon a Sony-król, meg Panasonic-okról ritkán esik szó, talán a magasabb árazásuk miatt is. -
eL Geri
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Tavasszal van az LG Oled-eknél generáció váltás. Utána ki is szoktak futni az előző évi darabok, nyárra már nem szoktak maradni.
Én ugyan a G szériát követtem így kb. 2 évig, ott ez volt a jellemző.
Ha mégse fut ki a megjelenés után olyan 1,25 évvel a boltokból, akkor annak van valami oka, pl. a G2-nél volt, hogy a G3 annyival jobb lett, hogy a kutyának se kellett már a G2, nem tudták olyan olcsón adni, hogy azt vegye bárki is a G3 megjelenése után.
Illetve az életciklus kifutásának legvégén még az a veszély is megnő, hogy már csak kiállított darabok vannak, amik ugyan olcsóbbak, de Oled TV-ből nem ajánlott kiállított darabot venni. -
eL Geri
őstag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Én egyáltalán nem értek a témához, és tudom, hogy a többiek elismerően szoktak írni munkáidról.
De bennem felmerül a laikus kérdés, hogy ezek az utólag / házilag módosítások mennyire tudnak jók lenni? Mert pl. azt lenézi a fórum (túlzok persze), ha valaki nem filmmaker-ben nézi a TV-jét, vagy ha pl. Xbox-on a régi játékokra használjuk az auto hdr-t.
-
eL Geri
őstag
Szerintetek miért nem játssza le a G4 gyári lejárszója ezt? Melyik paraméter nem kompatibilis vele?
Sicario.Day.of.the.Soldado.2018.2160p.UHD.BluRay.REMUX.Dolby.Vision.DL.HUN-DTS-HD.MA.7.1.HEVC.UFO971
Ez még egy korai UFO971-es mp4-es verzió.
Egy nagyon hasonló John Wick-el is így jártam most (John.Wick.2014.2160p.UHD.Bluray.REMUX.Dolby.Vision.SL.DDP.7.1.HEVC-HUN-UFO971).Info:
Video.Codec: HEVC
Format: MPEG-4
Bitrate: 69,4 Mb/s
FrameRate: 23.976
Resolution: 3840x2160Audio:
Hun AC3 48000Hz 6ch 640kbps
HUN AAC 48000Hz 8ch 607kbps
Hun DTS 48000Hz 6ch 1509kbps
Hun DTS-HD.MA 48000Hz 8ch 4940kbps
Eng DTS-HD.MA 48000Hz 8ch 4200kbpsDolby Vision, Version 1.0, dvhe.07.06, EL+RPU, Blu-ray compatible SMPTE ST 2086, HDR10 compatible
-
eL Geri
őstag
válasz
üzenetére
Csak privát gondolat: én vágytam a 77-es méretre, de az árán kívül azért féltem a méretétől is. Eddig egy 42-es volt, csak közben volt egy nagyobb nappaliba költőzés.
Szóval megvan a 77-es kb. egy hónapja (G4, de most nem ez a téma), és nagyon jó, hogy nem a kisebb lett. Nagyon jó a nagy méret... és nem túl nagy

Nem fogok feljebb lépni, de most már 83-ast is el tudnék képzelni a nappaliban

-
-
eL Geri
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Emiatt az Apple TV app hiba miatt és a TrueHD hang támogatás hiánya miatt gondolkodom, hogy ezen két felhasználási esetben visszatérek az Xbox Series X-emre. Ezelőtt a TV előtt eleve az Xbox-ot használtam médialejátszónak is.
Kérdés: most be van állítva az Xbox-ra a gamer mód a TV-n, a többire meg a Vhiktor-os Filmmaker-es ajánlás.
Szétbarmol nekem valamit a beállításokban, ha a képmódot oda vissza kapcsolgatom Xbox használat közben, attól függően, hogy játék vagy filmezés menne rajta? -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Tegnap néztem először Apple TV+ -t a G4 beépített app-jával.
Nekem (is) előjött a Siló második évadában, abból is a harmadik részt nézve épp, hogy vízszintes világosodó sávok / rácsok vannak a sötét jeleneteknél. De egyértelműen, eléggé látható módon.Csak azért nem ijedtem meg, mert emlékszem, hogy erről itt valaki már panaszkodott.
Akkor valami olyasmi volt az indok, hogy fura felbontásban küldi az Apple szerver a stream-et, és ezt bénán kezeli le az LG-s Apple app.
Sajnos ezek szerint ez nem javult. Nem tud rá senki semmi megoldást?
Más Apple TV+ tartalmakat is érint ez a jelenség, vagy csak ennél a sorozatnál cseszték el?
A WebOS-en hogy működik az alkalmazások (pl. Apple TV+) frissítés? Megcsinálja a háttérben, vagy valahol lehet ellenőriznem / frissítenem? -
eL Geri
őstag
válasz
Trohak91
üzenetére
Az LG-nek van egy falra szerelős videója. Én a 77-es G4-et leginkább ez alapján raktam össze / fel.
Kb. 2:47-nál van ahol konkrétan mutatják az ajánlott fogásokat is.
-
eL Geri
őstag
Kicsit off

A "Transformers: A fenevadak kora" mennyire jó HDR-ként?
Most felkerült a Max-ra, 4K-ként, de nem HDR (DV)... így filózom, hogy azon, vagy "kölcsönözve" nézzem meg. -
eL Geri
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Oh, hát ez viszont nem frankó, mert a YouTube egyik funkciója ez, amiért extrán fizetsz.
-
eL Geri
őstag
válasz
warren29
üzenetére
Elvileg egy-egy frissítés tovább javítana, de aztán mégiscsak vannak ellenétek, akár véletlen hiba miatt, akár szándékosan.
Csak itt olvasva, de azt hallottam, hogy ha ki is kapcsolod az LG tv-n az automata frissítést, attól még minden indulásnál az arcodba tolja, hogy akarsz-e frissíteni. Aztán reflexből, vagy másik családtag gyanútlanul egyszer csak rá fog nyomni.
Erre itt egyesek a routerben tiltottak le LG url-emek. -
eL Geri
őstag
-
eL Geri
őstag
válasz
T.Peter
üzenetére
A Google IA-ja ezt írja:
"Az LG G4 sorozatú OLED televíziók támogatják a DTS-HD MA (DTS-HD Master Audio) hangformátumot, beleértve a DTS:X-et is. Ez azt jelenti, hogy a TV dekódolja a DTS-HD MA hangzást, beleértve a DTS:X objektum-alapú hangot, például a Disney+ szolgáltatásban elérhető anyagokban. Fontos megjegyezni, hogy a G4 nem támogatja a DTS:X Profile 2-t, amely az IMAX Enhanced program része, ezért az LG TV-k nem tudják streamelni a DTS:X IMAX Enhanced hangot a Disney+ szolgáltatón keresztül."Sőt, a Rediten is van róla egy komment, hogy tudja.
-
eL Geri
őstag
válasz
gab1ka
üzenetére
Sajnos a TV saját lejátszója, ami nem támogat valami hangformátumot, pedig passthrouh-ban igen, azt nem fogja lejátszani eARC-on se.
LG G4-em se játsza sajnos le a TrueHD-t, miközben meg a DTS HD-t simán. (Én is épp ezt szeretném külső lejátszó nélkül megoldani… de nem nagyon fog menni.) -
eL Geri
őstag
Tudom, hogy LG G (és gondolom mást se) oled tv-t nem húzunk ki a konnektorból, mert lehet épp megszakítjuk az önjavítását.
De mi van ha pl. villámlik.. én ilyenkor csak kiszoktam húzni a dolgaim.
Elég ha kikapcsolás után várok 10 percet, és utánna tuti kihúzható? -
eL Geri
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
A CEC miatt legtöbb helyen így szokott lenni… de utálom. Nem mindig akarok erősítőt használni.
És a régit TV-mnél és eddig a G4-nél is, ha lekapcsolásnál előbb az erősítőt nyomtam ki, majd a TV-t, akkor nem kapcsolt be az erősítő a TV bekapcsolásánál.
Na ez lett most más
-
eL Geri
őstag
Megjött nekem is egy TV frissítés.
Az alanyok: LG G4 + Denon 1800Eddig nem kapcsolt be az erősítő, csak amikor én akartam, akkor kapcsoltam be az erősítő előlapi gombjával.
De most már mindig bekapcsol, amikor bekapcsolom a TV-t.Jól sejtem, hogy jelenleg ezt nem lehet megszüntetni?
-
eL Geri
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Szintén passz. Viszonyítási alap nélkül nekem semmi extra érzésem nincs ezzel kapcsolatban.
Előtte egy Panasonic GT50-es plazmám volt, annál nem tükröződik jobban
Hazudok, mert most ebbe a TV-be már "belelóg" a mennyezeti függő lámba tükörképe, ami az előzőben nem volt benne, de ez a méretnövekedés miatt van (42 >> 77). De legalább még egy ok, amivel rávehetem az asszonyt, hogy nézzük sötét szobában este

-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Akkor jönnék még egy csokor Xbox beállítás kérdéssel, remélem már az utolsó.
Felállás: Xbox Series X > Denon 1800 > LG G4
(A 4K + 120Hz megoldódott az erősítő konfigurálásával.)
Az Xbox beállításaiból lesznek a kérdéseim:
- Allow YCC 4:2:2: kell ez nekem, bepipáljam? Most nincs.
- Dolby Vision for Gaming: kell ez nekem, bepipáljam? Most be van. Ha ebben megy, akkor nincs a TV-nek olyan menüje, ahol be tudnám állítani a HGIG-et.
- Colour depth: 8, 10 vagy 12 bites legyen? Én most feltettem maxra, 12, de nem tudom mi a jó.
TV beállítások:
- Ha be van kapcsolva a Gameoptimizer, vagy mi, akkor csomó dolgot nem tudok állítani, és az élességet is 10-en hagyja, amit alapból mindig le szoktunk venni 0-ra. Meg a szint is 50 helyett 55-re tolja... de ezt írtátok, hogy akár még maradhat is. -
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Az mitől lehet, hogy az Xbox Series X saját maga mindent zöldre pipált a tv-vel kapcsolatban, egyet kivéve. Miért nem megy szerinte a 4K 120Hz?
Az Xbox a Denon 1800-ba van kötve, a gyári hdmi kábellel. Viszont az AVR már a most vett Alzás 5m-es (elvileg 48Gb-es) hdmi-vel. Elvileg az AVR át tud engedni 4K 120Hz-t, azt hiszem.
Valamit még át kell kapcsolnom? Vagy nem elég stabil az 5 méteres hdmi kábelem? Alapból nem látom szükségét a 120Hz-nek számomra, nem játszok multi COD-ot pl. De azért jó lenne, ha a VRR felső határai azért rendben átmennének.
-
eL Geri
őstag
Szia Vhiktor!
Nincs valami teljes leírásod / linked G4 és Xbox Series X beállításra?
Nézem PS videódat, de összenézve az Xbox beállításokkal nem triviális.
Illetve nagyon hiányolom, hogy a TV beállításokat egyáltalán nem részletezed benne úgy mint a sima TV beállítás videókban… sdr / hdr / dv szerint. És árkapcsolva játék módba elég fura opciókat állít be, amiket a filmmakernél azonnal kikapcsoltattál. -
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Na meglett!
A TV hangbeállításainál van ilyen: hogy átengedés.
Ez kellett neki. A baj csak az volt, hogy ezt már megcsináltam… de valamiért nem jegyezte meg / valójában nem csinálta.
Remélem, ha most lekapcsolom majd bekapcsolom az eszközöket, akkor nem felejti el megint.A hangerőnél meg az Xbox csinált szerintem valamit, hogy eddig hangosabb volt
-
eL Geri
őstag
Adott egy új LG G4 (77), és egy már eddig is használt Denon 1800-as erősítőm, 5.1.2-es hangfal elrendezéssel.
Ma tudtam összekötni az TV-t az erősítővel. A régi TV-mel fordítva használtam, az Xbox-ból jöttek a streaming app-ok, az erősítőn át a TV-be.
Na szóval, most két bajom van:
- Halk, valamiért jelentősen halkabb, mint amikor az Xbox volt a forrásom, és nem most az új TV-m.
- Dolby Atmos szépen átmegy, ki is jelzi az erősítő. De az 5.1-es Dolby Digital, vagy még inkább a Dolby Digital Plusz-t nem írja ki az erősítő, csak a sima Dolby Surround-ot, ami ennél az erősítőre arra utal, hogy talán csak sztereot kap és ő maga keveri szét. -
eL Geri
őstag
Gyors kérdés (lesz ma még majd egy hosszabb is):
G4-nél (friss WebOS-eknél) ki lehet teljesen lépni egy app-ból, pl. Max, Disyney…Eddig Xbox volt a média lejátszom, ott van univerzális app bezárás.
-
eL Geri
őstag
válasz
John D'oh
üzenetére
A panelrohadásról se feledkezz meg

Meg én is hajlamos vagyok azt hinni, hogy csak itt vannak power user-ek, de azért nagyon látszik a piacon, hogy mennyire lereagálja a dolgokat:
- G2-ök jól beragadtak a boltokban, amikor jött az MLA-s G3
- G4-ből szerintem most azért voltak érdemi akciók, mert a G5 érkezésével érezhetően arra mentek rá a nagy tömegek, mert megint egy érdemi előrelépés volt a G3 és G4-hez képest.
- Érzésre a G4 nem fog olyan gyorsan elfogyni, mint a G3 volt. Mert ott mindenki érezte, hogy a G4 kb. semmi újítás, akkor jó lesz a G3 is. -
eL Geri
őstag
Apró észrevétel:
Ugyebár én voltam az egyik Joy napos G4 77-es boldog vásárló.
Ami furcsa, hogy nem volt benne az ir blaster. Minden ránézésre újnak tűnt, nem láttam semmi visszacsomagolásnak nyomát. Illetve most megnéztem a Vhiktor videója alapján a pendrive-os módszerrel a futási időt is, ami 18 órát mond, reális
Szóval nem parázok, hogy nem kóser a csomag, csak érdekesség, hogy ezek szerint már elhagyták ezt a kiegészítőt belőle... amire szerencsére semmi szükségem, nem is értettem nagyon miért kellene ez nekem.
-
eL Geri
őstag
válasz
John D'oh
üzenetére
Huhh, nekem mázlim volt, akkor most. Nem látok hibát a G4-emben, de az első bekapcsolás előtt folyton azon fostam, hogy a fenébe fogom ezt visszacsomagolni, az elállást intézni... semmi kedvem nem lett volna.
Azért más visszavetetni egy 77-es TV-t, mint pl. egy vízforralót. Mármint csak a ki/be csomagolásra gondolva is. Nekem pl. kicsit megtört a kicsomagolásnál az egyik hungarocell is. -
eL Geri
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Én viszonylag ritkán cserélgetem a cuccaimat… és akkor is megsiratom a régit egy kicsit
Egyenlőre úgy látom, hogy sikerül egy hiba (tinting) mentes oled-et kifognom, nagynehezen (azért nem is annyira, jó ez a G-s fali tartó) fel is került a falra. Én most már évekig hozzá se akarok nyúlni. Reménykedve a, nem tipikus, tartósságban.
Nálunk napi kb. 0.5-2 óra között megy a TV. Évi maximum 1000 óra, de ha úgy alakul, akkor lehet fele annyi. Inkább a ki-be kapcsolás a sok, nem a nézett óra. -
eL Geri
őstag
Divat szidni a mai TV-k hangját, amit készséggel el is hittem / hiszem, mert hát ezekbe a lapos TV-kbe nehéz is érdemi hangszórókat elhelyezni gondolom, meg hát nekik is az a jó, ha veszel hozzá egy soundbart.
Viszont most nekem és a feleségemnek pozitív meglepetés a G4 hangja. Nem egy mozi, de sima TV-zésre első kipróbálások alatt teljesen okés volt. Még mélynek tűnő valamit is hallat magából, amire egyáltalán nem számítottam.
Van egy belépő szintű 5.1.2-es házi mozi hangrendszerem, de azt még nem tudtam összekötni az új TV-vel (kábel hosszabbítás, nappali átrendezés kell hozzá). De lehet hogy egyes tulajdonságaiban visszalépés lesz a régi vacak hangfalaim miatt. Összességében nem, de pár dologban van egy ilyen érzésem... pedig ez irreális lenne

-
eL Geri
őstag
LG G4 esetében az USB-n rákötött küldő hdd-t szabad simán lehúzni, ha a TV ki van kapcsolva?
(Azt láttam egy videóban, hogy ha be van kapcsolva, akkor van rá "leválasztás" funkció.) -
eL Geri
őstag
Itt sokszor volt már téma, hogy az LG-ken (pl. G4) nem megy a DV-s mkv fájlok lejátszása. Át kell konvertálni.
Azt jól gondolom, hogy ha DV-s is egy mkv, akkor azért sima HDR-ben lejátsza, ugye?
Én most csak megnyitottam egy percre egy ilyet, az utolsó Alien filmet, és kiírta a TV jobb felül, hogy HDR. Elsőre nekem most az is elég lenne, ha bármi plusz effort nélkül a HDR meglette ilyen esetekben. -
eL Geri
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Az SDR-t 30-ra vettem, azt nem is gondoltam feljebb.
-
eL Geri
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Csak egy kis apró élménybeszámoló:
Nézem a Max-on az első Aquamen-t (na nem a története miatt), teljesen sötét szobában.Azt hiszem most tapasztaltam meg előszőr, hogy mi az a HDR. Gyönyörűek a YouTube-os demo-k is. De itt, amikor hatásvadász módon a fegyverek tüze, vagy egy szikrázás a sötét szobát egy pillanatra világító toronnyá varázsolja… nagyon király.
Jaj, hogy fogja nekem ezt utálni az én kis szívecském. Őt szerintem ezt idegesíteni fogja
-
eL Geri
őstag
Beállítottam a friss ropogós G4-emet Vhiktor videója alapján.
Jól sejtem, hogy ez a Filmmamker mód a lámpa nélküli szobára van kitalálva?
Én “azt tanultam a szüleimtől”, hogy vaksötét szobában ne TV-z. Belátom, lekapcsolt villannyal menő, tényleg mintha moziban lennék, én azonnal át tudnék a sötét mozizásra állni. De a feleségem nem lesz hajlandó lámpa nélkül TV-zni. Úgy viszont azt látom, hogy nagyon elvesznek a sötét részek / túl sőtét az egyébként is sőtét filmek
-
eL Geri
őstag
Hali!
Épp beszerettem volna regisztrálni az új TV-met az lg.com/hu -n, de ezt a szöveget írja a releváns oldalon:
"A Támogatás oldalon található "Termék regisztrálása" funkció jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk."Csak annyi a kérdésem, hogy mi a tapasztalat? Ez már ezer éve így van, és konstans nem megy a rendszer, vagy tényleg csak ideiglenes, mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Samsung kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- VR topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de egy TV azért törékenyebb cserébe. Pl. Egy LG G4 77 kb. 43 kg, meglepően nehéz. Bár a 42-es Pana plazmám is 20 kg volt, pedig az azért kisebb méret.
Most néztem bele 10-20 percet, és meg is jelent a hőtágulásos pattogás a TV-n. Ezt nem bajként írom, csak visszacsatolást kaptam, hogy hát igen, ezen dolgozik a kicsike, nem úgy mind a (streaming) tartalmaim 95%-ban.