Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
A 7400 üzemóra szépen hangzik, az kb. 2 év... Sokat ülök monitor előtt.
[link] <- a 34-es Philips-em SDR mellett talán 80-100 nit körüli állandó fényerővel is képes volt beégni
2 telefonom van "gyönyörű" fix háttérrel. Egyelőre probléma.
De ahogy említettem nekem a VRR dolog sem szimpatikus (finoman szólva, vagyis ki kell kapcsolnom egy feature-t, hogy ne essen ki a szemem), a szövegmegjelenítés meg borzalmas. 4k-n jobb egy fél fokkal, de még mindig nem tudom elfogadni. Türelmes vagyok, várok. Tuti lesz ez még jobb is az elkövetkező években, majd akkor váltok rá. Vagy meghülyülök, mint sok egyéb esetben
aztán mégis ráveszem magam valahogy, mert "tetszik a rohadék" (oled), de egyelőre úgy gondolom, sok a kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán mégis ráveszem magam valahogy, mert "tetszik a rohadék" (oled), de egyelőre úgy gondolom, sok a kompromisszum.
Skynet258