Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MM
őstag
válasz
Colinka
üzenetére
Ennyiért szerintem bestbuy, érdemes rá lecsapni, jó eséllyel pár órán belül elfogy megint.
Az induló készlet ezen az áron kb. 1 napig volt elérhető.Pont lecsúsztam róla én is, de aztán koxx kolléga jóvoltából el tudtam hozni az utolsó lefoglalt darabot. 1 hét használat után nekem nagyon bejött, 27" WQHD 144Hz IPS-ről váltottam, nem bántam meg.
Ennyiért egyébként a 165Hz-es verziók mennek a 4K 32" QDOLED-ből, de azok korábbi generációs panelek, ez viszont már 3rd gen.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Colinka
üzenetére
Igen, én is tegnap rendeltem meg. Akkor 1 db volt Alzán fent, amint megrendeltem, megint készlethiányos lett, gondolom most is 1-2 db van fent, ami fura nekem, hogy mi a logika ebben, hogy naponta lehet venni 1-2 db-ot tőlük.
1,5 éve megjelent csúcs monitor, 500e forintért lehetett venni, de idén januárban is még 350e volt az ára. Jelenleg 1440p-s 27-es monitorokból próbálnak ennyirért még eladogatni a nagyobb márkák 1-1 modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258