- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem teljesen rendben van, van aki szerint meg nem annyira. Nekem az oled van középen a két oldalán meg 1-1 ips monitor, tehát folyamatosan látom az oled mellett az ips-t is. Egyetlen egy esetben olyan a szöveg, mintha egy kicsi árnyék lenne mögötte, hogy ha fekete a háttér és fehér a szöveg, de ez is oldalfüggő. Mert pl a redditet meg a youtube-ot dark módban használom, és ott semmi gond nincs, az egyetlen oldal ahol nem néz ki jól a text clarity, az az ncore. Na most szerintem emiatt kár lenne skippelni az oledet. Ráadásul ez az első olyan kijelző (az én életemben legalábbis) ahol egyáltalán nem fárad el a szemem, bármennyit is bámulom.
-
jimpo
senior tag
Megfelelő távolságból nagyon pazar.
Azonos távolságból pedig picit rosszabb minta a 27" 1440p

Továbbra is a Pixelméret, magasabb PPI a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258