- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Ja félreértés ne essék, én nem a technológiát szidom, sőt, ugye említettem hogy 4 éve imádom a mai napig az LG 55CX3 Oled TV-m, de ott más a felhasználási mód nyilvánvalóan, ott film és videónézés megy, egy monitor meg hát azért teljesen más felhasználási jellegű.
És a CW is egy olyan dolog mint a videókártyánál ezek szerint, hogy azért ki lehet fogni ilyen példányt is, ez sem a technológia hibája. Elégedett voltam a látvánnyal, de számomra ez most nem vált be, ettől még nincs leírva a dolog és lehet majd futok még egy kört jövőre, az idén már nem versenyzek a futárokkal, mert vagy ideérnek vagy nem (az épség kategória meg ilyenkor eléggé hibahatáros
). Majd elképzelhető hogy a QD vonalat is kipróbálom, ott milyen az élmény, ez mellett is csak az újdonság (panel technológia gen 4th tandem) miatt döntöttem, illetve az ára nem volt kiamagaslóan több mint a régebbi woled és qd-oled monitoroknál így egy próbát tettem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560 x 1080 / 5 ms / 100Hz / FreeSync
- Acer predator XB321HK használt
- Eladó LG 32" GP850-B 165 Hz-es Nano IPS UltraGear Monitor
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a CW is egy olyan dolog mint a videókártyánál ezek szerint, hogy azért ki lehet fogni ilyen példányt is, ez sem a technológia hibája. Elégedett voltam a látvánnyal, de számomra ez most nem vált be, ettől még nincs leírva a dolog és lehet majd futok még egy kört jövőre, az idén már nem versenyzek a futárokkal, mert vagy ideérnek vagy nem (az épség kategória meg ilyenkor eléggé hibahatáros
). Majd elképzelhető hogy a QD vonalat is kipróbálom, ott milyen az élmény, ez mellett is csak az újdonság (panel technológia gen 4th tandem) miatt döntöttem, illetve az ára nem volt kiamagaslóan több mint a régebbi woled és qd-oled monitoroknál így egy próbát tettem.
Skynet258