Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Nem teszem fel a kérdés, ha már más megtette, és gondolom a válasz is valid még 3 nap elteltével

Inkább csak némi tapasztalatra lenne szükségem a QD használóktól, lévén olyanom nincs tévében sem (csak WOLED-jeim vannak): ez a bíbor izé mennyire zavaró? Értem, hogy erre csak nagyon szubjektív válasz adható, de pont ezekre lenne szükségem

-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm szépen, ez valóban nagyon jó ár, olvastam itt a topicban, hogy rendben vannak az MSI-k, de valahogy kicsit félhetnékem van tőlük, a VA időkben hármat cseréltettem vissza, mind pixelhibás volt, mintha selejt LCD paneleket vásároltak volna fel akkoriban és iszonyatosan rosszak voltak. Nyilván mindegyikben benne van ez a lutri faktor, de azért bennem van ez a tüske, más márka esetleg van?

Illetve ha már oázis webshop, általában innen szoktam venni a monitorokat, az oledeknél van értelme valamelyik kalibrálási szolgáltatásuknak, vagy felesleges erre költeni? Eddig kalibráltattam az LCD-ket, de háát őszintén a profil betöltése után nem sok mindent lehetett szemre észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258