Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
hát most másik ilyen 240hz-es 3440-es monitort nem is találok a piacon. direkt visszakérdeztem az alzás gyerektől, hogy azért választottam dell-t, mert saját garijuk van de azt mondta csak ők (az alza) tudja intézni a garanciát. Nem igazán értem amúgy ennek a nagy áremelkedésnek az okát, főleg hogy azóta a dollár is meg az euró is esett a forinthoz képest na mind1.

Tisztában vagyok vele hogy a 4070Ti Super karcos lesz 4k-ra, de ideiglenesen úgy gondolom belefér. 5080ra váltás amúgy is be volt tervezve, de a 16GB vram miatt nem váltottam eddig mert kevésnek érzem főleg hogy a mostanin is annyi van. A superen már elvileg 24GB lesz, mindenképp megvárom azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogwarts Legacy teszt
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Skynet258