- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
karacka01
lelkes újonc
válasz
4264adam #1225 üzenetére
Én már nem félek a beégés veszélyétől! Sztem nem lesz gond vele.
Viszont jött egy másik félelem az oledtől, ami teljesen szubjektív, vagyis valaki sosem fogja megtapasztalni, valaki meg lehet rácseszik!
Szóval... Oled monitor okozta fejfájásról lenne szó. Erről nem beszél senki, de egyes embereknél már előjött. Nem tudom, hogy esetleg túl közel ülnek a monitor előtt, vagy túl sokat pl. 10 órákat dolgoznak rajta vagy rövid idő alatt is megfájdul a fejük (Ez inkább a fő probléma!). Erről esetleg valakinek tapasztalata-véleménye?! Ne tartsa vissza! -
szabesz0524
tag
válasz
4264adam #1225 üzenetére
Tudom a beégést és én is fosok tőle! Eddig azt gondoltam, hogy a QD - OLED-eknél már nem annyira veszélyes. Főleg, hogy mondjuk az AOC agyzsibbasztóan sok védelmet nyom bele ezekbe a monitorokba. Abban tudnél kérlek segíteni, hogyan tudom beazonosítani a QDOLED hanyadik generációjával van dolgom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Router gondok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest