Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
alapból SDR-ben használom ECO mode és 15-ös fényerő.
Ugye az alkalmazások 98%-a SDR-re lett elkészítve, ezért nem kell erőtetni őket HDR-re mert valami úgyis elcsúszik / fakó lesz.
Hiába a megjelenítő ha a forrás / anyag csak SDR-ben készült el.
Cyberpunk 2077 / Ghost Of Tschusima ha játszom kapcsolom át a HDR-be.
HDR beállításaim:
Fényerő: 40
Peak brightness: Medium (ekkor 20%-on tud 400 nit helyett 500-at). Ezt tudod a Windows HDR calibration-ben meg is adni, látni fogod ott a különbséget. 50-es Saturation használom.Peak brightness high-al nem foglalkozom mert csak 1-1 tüske erejéig tud 1.000 nit-et (nem állandó 20% fehér ablaknál) és az is zavaró tud lenni.
nekem a windows HDR is elég szépen néz ki ha nem állítom el a monitort csak a fényerőit.
Ne piszkáld a contrast / color sávokat.
Van 1 cím ami örök nekem: Fallout 4 450 mod-al.
Ezen próbálkozom majd az Auto HDR-el, nem biztos, hogy szép lesz mert a játék grafikai motorja 2003-ban jelent meg.Aminél tényleg felejtős a HDR: Assassin Creed címek Anvil motorja miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest