Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Hexaeditor? Save file??? Nimrod kérlek ne jársd le magad teljesen. Mikor azt írtad, hogy belenyúltál pár játékba azt mondtam magamban, hogy hmmm, talán mégis tud valamit ez a srác, és csak elhamarkodottan ítéltem meg. Kódokat fejt vissza és módosítja őket, ez nem semmi. Ne de ez a hexaeditor dolog kicsit karcsú nem?:(
Lehet, hogy nem vagy te rossz srác, csak picit kínos ha az ember többre tartja magát mint ami valójában. Kissrác koromban én is űrhajós szerettem volna lenni, mégsem mondom senkinek, hogy Gagarinnal együtt voltam az űrben, csak lemaradtam a képekről, mert rossz volt a fényképarcom.
Na mindegy, te tudod milyen képet szeretnél magadról...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest