Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Hexaeditor? Save file??? Nimrod kérlek ne jársd le magad teljesen. Mikor azt írtad, hogy belenyúltál pár játékba azt mondtam magamban, hogy hmmm, talán mégis tud valamit ez a srác, és csak elhamarkodottan ítéltem meg. Kódokat fejt vissza és módosítja őket, ez nem semmi. Ne de ez a hexaeditor dolog kicsit karcsú nem?:(
Lehet, hogy nem vagy te rossz srác, csak picit kínos ha az ember többre tartja magát mint ami valójában. Kissrác koromban én is űrhajós szerettem volna lenni, mégsem mondom senkinek, hogy Gagarinnal együtt voltam az űrben, csak lemaradtam a képekről, mert rossz volt a fényképarcom.
Na mindegy, te tudod milyen képet szeretnél magadról...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest