Hirdetés
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
biker
nagyúr
én is küldtem mailt, most költöztem pestre...
tényleg, azért egy dolgot:
ma itthon nem igazán lehet ''biztos'' szerződést kötni.
mindíg van egy két apró plusz, vagy nagy plussz/minusz.
ha így állunk hozzá, hogy két tanú, big brother stáb, torgyán, mint sztárügyvéd, stb, akkor nem sok ember kezd velem.
azt is a vevő fizeti, ugyebár...
jó, a szóbeli dolgok sem okék, tudom, mindíg van ''ez még kellene, meg az is, ha lehet...'' duma!
valahol kell egy középút.
pont most írok egy oldalt, ahol van mysql használat, és minden kész, lekérdezések, kiiratás, az megtervezve, táblába, kimérve, dezign, stb, erre a tag kitalálja, kellene még két mező.
csak kb 250sort kell átírni 10 fileban, újratervezni a lekérdezés megjelenítését, keresési kulcsokat, stb.
ooppsz, ez van...
de ez pl. addig eszébe sem jutott, amíg nem látta, hogy az, amit kitalált, pontosan hogy néz ki, mit tud.
miután látta, bővítené...
Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest