- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
localhost #67 üzenetére
nem, csak arra akartam kitérni, nem volt olyan nagy falat, csak ettem a kefét.
mert azért meglévő táblák, lekérdezésekbe beleszúrni, és aztán megértetni, hogy a meglévő adatokat is felül kell írni, mert ha volt 50 sor, és hopp, az 51-től eggyel több mező van, akkor az előző 50 sorban ez a mező semmi értékkel nem bír, hát olyannak, aki tök 00, az baromi meló. nekem 2.5 órámba telt megértetni a taggal, hogy mi lesz a gáz...
komplett siteot persze, meg kell tervezni.
tényleg, mi az a SSADM, amit írtál?? bocs, de nem tudom.
én autodidakta módon tanultam mindent, nem minden ''tanított'' dologról van fogalmam...
lehet, hogy tudom, miaz, csak nem ezen a néven :( -
biker
nagyúr
még jobb:
egy srácnak adva a feladat, javaban (builder 5.0-val) megírni olyan tesztet, amit az iiskolában kitöltenek hálózatban a diákok, jelszó védelem, adatbázis kezelés, stb.
a serveren meg legyen a tábla, amiből véletlen generálja atesztet, stb.
a lényeg, hogy nem ment.
megkeres engem, mondom, nem értek én sem annyira a javahoz, de miért nem segít a tanárod?
azt mondta, ő sem ért hozzá, de azt mondta, ha kész, szívesen áttanulmányozza, legalább megismeri a javat... :)) -
biker
nagyúr
azért biztos találkozott már ő is olyannal, hogy:
adott kb 1-2 kép, meg a szöveg.
-szín? elrendezés, stb?
''rád bízom, úgyis értes hozzá...''
na mostan, ha ezzel azt csinálod, amit gondol a tag, akkor lesz egy rakat kaki belőle.
de ha pl. kicsit csicsázod, mindjárt megjön a fantázia, és eszéba jut valami, abból még valami, és így lesz az egyoldalas, csak kis szöveg oldalból most pl egy tagnak 10mb, 120 jpg. képpel, 8 nyelven...
10flash, forum, stb... -
biker
nagyúr
én is küldtem mailt, most költöztem pestre...
tényleg, azért egy dolgot:
ma itthon nem igazán lehet ''biztos'' szerződést kötni.
mindíg van egy két apró plusz, vagy nagy plussz/minusz.
ha így állunk hozzá, hogy két tanú, big brother stáb, torgyán, mint sztárügyvéd, stb, akkor nem sok ember kezd velem.
azt is a vevő fizeti, ugyebár...
jó, a szóbeli dolgok sem okék, tudom, mindíg van ''ez még kellene, meg az is, ha lehet...'' duma!
valahol kell egy középút.
pont most írok egy oldalt, ahol van mysql használat, és minden kész, lekérdezések, kiiratás, az megtervezve, táblába, kimérve, dezign, stb, erre a tag kitalálja, kellene még két mező.
csak kb 250sort kell átírni 10 fileban, újratervezni a lekérdezés megjelenítését, keresési kulcsokat, stb.
ooppsz, ez van...
de ez pl. addig eszébe sem jutott, amíg nem látta, hogy az, amit kitalált, pontosan hogy néz ki, mit tud.
miután látta, bővítené... -
biker
nagyúr
*****us! egyvalamire ez jó volt! KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!
rájöttem, hogy hacker cagyok!!!
1: basicben programozgattam 5évet, voltam megye4-ik, orsz12-ik, stb.
2: tudok html-be, java-ba nyomulni (jo, java csak kicsit)
3: php, mysql megy, most lett kész a saját forumom, teszt ok.
4: a windows xp-t a corpfiles.zip file segítségével ''fel tudtam törni'', nem kellett regisztrálni ( LE LETT TÖRÖLVE? BSA-nak mondom! :)) )
5: néhány játékot sikerült átbuzerálnom hexaeditorral, meg hasonlóval..., sőt a start.bat-okat is megírtam, ha kellett, meg megy a régi tycoon dosos verziója az xp-profon...
sőt, tegnap magyarítottam a nerot .... :)) :))
van valahova felvétel? hacker melo vanted!!! :DD
Aktív témák
- OpenWRT topic
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest