Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Oké-oké, igazad van! Az árlistán úgy szerepel PCX (általában PCI-E formát használják a PCI express rövidítésére) és hirtelen örömömben és felindulásomban (elvakultan) azt hittem vmi számomra ismeretlen márka lehet ez a bizonyos ''PCX''. Csak utána kezdtem el gondolkozni, hogy az valójában a csatolótípusra vonatkozik...

-
Damage
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Kicsit bővebben? Engem komolyan érdekelne, hogy mire kellene vigyázni, ha tőlük szeretnék vásárolni. Egyébként nekem már majdnem mindegy, mivel kiderült, hogy nem AGP-s a kártya

-
Damage
senior tag
-
Damage
senior tag
válasz
üzenetére
Nem értettem félre, úgy gondoltam, hogy az már egy jó pont, hogy nem ''hibás cuccot'' adnak szándékosan, nem arra mennek, hogy a külföldről behozott rejtett hibás cuccokat próbálják itt olcsóbban elsózni. Az csak jó dolog, hogy nem kerül sor a garanciás ügyintézésre. Várnám a további tapasztalatokat. Amennyiben elég hozzászólás lesz, és pozitív, akkor holnap mesélek a 6600GT-ről

-
Damage
senior tag
válasz
üzenetére
Még egy jó pont akkor nekik. Jó látni, hogy idáig nincs negatív tapasztalat

Lehet, hogy hamarosan meg lesz a 6600GT-m?
garilevelet oda adta, vagy rajtuk keresztül megy a garanciás ügyintézés (nem akarom a falra festeni az ördögöt, remélem nem lesz gond vele)
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem annyi bővel elég, nem kell, hogy bársonyszkbe ültessenek, amíg megveszek valamit, nem kell, hogy boltba vegyem meg. Az egyetlen fontos dolog, hogy 100%-os legyen a garanciás ügyintézés, ha bármit vennék tőlük. Ebben az esetben a hülyének is megéri 42 ezer Ft-ért a 6600GT.
-
Damage
senior tag
Én nem tudom, de ha ennyiért szerzi a cuccot engem nem érdekel a számla, csak legyen rá gari. Személyes tapasztalata eddig vdak egy embernek volt vele? Esetleg vmi urban legend?
-
Damage
senior tag
Szerintem meg igen korrekt a bruttó 40 ezer Ft-os 6600 GT, mivel magyarországon még nem beszerezhető és az induló ára kb 60-70 ezer Ft körül várható majd. Kérdés az, hogy igaz-e és hogy mennyire lehet benük megbízni. Egyikőtök sem vásárolt még tőlük? Nem akarok én lenni az első, aki ráfázik

-
Damage
senior tag
Nem nagyon fért volna bele egyik topicba sem, ezért nyitottam egy újat, nem reklám céllal!
Hallott vki erről az oldalról? Vásárolt tőlük valaki? Mennyire megbízhatóak? Garancia? Pontos cím nincs az oldalon, csak 3 mobilszám. Felhívtam, hogy érdeklődjek a 6600GT után. Elvileg ~40 ezer Ft bruttó, 1 év garanciával. Túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen. Valakinek bármi tapasztalata velük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest