Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
köszi, közben kerestem videókat motorosokkal, nem tűnt rossznak a sisakra/testre rögzített kamera képe, bár olyat nem találtam (szerintem) ahol a motorra volt rögzítve
nálam nem akkuról, hanem folyamatos tápellátás a terv a motor indítástól a leállításig
most 11-13k-ért lenne + akkuval és asztali töltővel aliról/banggoodról, ennyit megérne, csak egy megbízható seller-t kéne találnom
-
Debilon
addikt
köszi a privátot és itt is
főleg menetrögzítő kamerának használnám (főleg mióta elcsúsztam más hibájából a motorral) és túrázáshoz (is) kellene, de a sisakra ragasztás nekem nem szimpatikus, már csak azért sem, mert ha megállok, akkor az ülés alá vagy dobozba teszem a sisakot, ott meg nem fér el a kamerával+tartójával
de tudom, hogy az lenne a legjobb megoldás ha azon lenne
adoks neked is köszi
-
Debilon
addikt
üdv!
vissza olvasgattam a topikban, de nem tudok értelmes döntést hozni.olyan kamera kéne, amit motoron használnék NEM a bukósisakra rögzítve hanem a motoron kialakított helyen. maximum 1080-as rögzítés, 4k-ra nincs szükségem, WIFI hiánya sem nagy veszteség ha nincs, GPS jó lenne, de ahhoz sem ragaszkodom.
tehát egy alap kamera kéne, ami azért élvezhető/jó minőségben rögzít maximum 1080-ban és kezel 64GB sd kártyát, minél olcsóbban (első körben 15k környéke a cél, használt is jöhet ami megbízható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest