Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Firefly 8se sokkal szebb képet produkál, mint az alfawise. De, úgy is lehet mondani, az alfawise v50-nel nem sok rosszabb van...
A firefly-hoz pedig adnak a csomagban külső mikrofont.
Én ezt a kettőt ismerem, mert ezt vettem, de az alfawise-t nem fogom használni, mert kb. semmi értelme bekapcsolni. -
StLui
veterán
akciókamera szerintem különböző sporttevékenységeid felvételére való, mindegyiknek szinte szar a hangja, még gopro-hoz is külsőt használnak akiknek fontos, ráadásul "filléres vackok"-ról beszélünk, pont amire használni akarod, arra komoly technika kell
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Teasüti
nagyúr
Többféle app közül? Vkinek bilibe lóg a keze.
Ki akarna appot fejleszteni csak úgy hobbiból egy ilyen ipari hulladékra a futottak még kategóriában?
(Ne érts félre, nekem is ilyen kamerám van. )
A gyártó se tenné szerintem, ha nem lenne trendi funkció. De mivel a nagyok tudják, ezért nekik is imitálni kell vmi hasonlót.Pedig adja magát: telefonon csatlakozol a kamera wifi AP-jára, majd elindítod az alkalmazást.
Ha ez nem jön össze, akkor ott zavar van az erőben. Ez esetben viszont cumi. Ha meg cumi van, akkor meg vagy feladod vagy írsz egy emailt a support-nak és imába foglalod a nevüket, hátha válaszolnak belátható időn belül vmi értelmet sugárzó tört angollal.[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
Szia
GPS adatok feldolgozására korábban ajánlottam egy DashWare nevű ingyenes programot.
Tegyél egy próbát esetleg azt is lehet vele amit te szeretnél.(#2819) Kormi76
Egyetértek.
Egyébként Xiaomi se viszi túlzásba a támogatást.üdv
-
vlevi
nagyúr
"Esetleg tud valaki olcsó, de nagyon gyors 32 vagy 64gb os sd kártyát ami jó hozzá?"
Én egy 64gigás Samuval próbáltam, azzal ment a 4K felvétel.
Egész pontosan ezt vettem az Aliról. Még régebben vettem a telefonba, de inkább áttettem a kamerába, mert a korábbi, 32 gigás Sandisk Extreme kártyára viszont azt mondta, hogy inkább ne erőltessük... -
veterán
-
evilskati
aktív tag
Szia!
Én ez alapján a videó alapján azt mondom, hogy kell a stabilizátor.
Banggood-on 95$ a GitUp Git 2 a leírásban található kuponnal.
Én végül emellett döntöttem.
Annyit hozzáfűznék, hogy nekem ez lesz az első akciókamerám, nagyon laikus vagyok a témában.
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Utánanézek köszi. Az övé valami noname kamera volt. Nem konvertálta videóba. Azért lenne jó nekem mert összejöveteleken elhelyezve valahova ugye csinálja a képeket bizonyos időközönként nincs a kezébe senkinek így megfeletkezve róla őszinte helyzeteket lehet lencsevére kapni
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Michele
tag
A legújabb EKEN akciós éppen :
EKEN H8 PRO Action Camera Ambarella A12S75 Sport DV 4K Ultra HD Dual Screen WiFi 2.4G Controller
110.99 $
-
Még annyit, hogy a time laps videonál ,alapból lekodolja a videot magában vagy külön kell szerkeszteni? Milyen hatékonyan és minőségban csinálja?Mert a telefonon egy fos amit találtam aplikációt.
Mekkora helyet foglal, mint egy hasonló hoszsuságú video vagy kevesebbet .A képeket amiből a video készül azt törli?
64gb os memóriát vagy nagyobbat lehet használni hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Itt az AI-képes hallókészülék
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- További aktív témák...