Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepi81
tag
Az aksi kapacitása 1080p 30fps videó mellett, screensaver funkció használatával, wifi nélkül, folyamatos felvétellel kb 70-80 percet bír, ennyivel nyugodtan számolhatsz.
Ha snitteket készítesz, amiket utólag filmmé vágsz össze, akkor kb a fele ideig elég a szufla, hiszen, a felvétel indításához a kijelzőt is használod, az, pedig szívja az aksit.Mozgásérzékelő (motion detection) funkció kell ahhoz, hogy automatikusan indítsa a felvételt. Ha a menüben találsz ilyet, akkor tudja.
A végtelenített felvételhez (cyclic record) a menüben OFF állásba kell állítani a kamerát.
32Gb-os kártyára kb 5 óra videó megy fel max felbontásban.
-
bepi81
tag
Nekem az a meglátásom, hogy a folyamatos ide-oda mozgásodból adódóan látszik az említett "hiba". Egy képstabilizátor megoldaná ezt a problémát.
De segíthet egy selfie bot is, mert az "erőkarod" némileg csökkenti a remegést, és a folyamatos mozgást.
Érdemes még elkerülni az ellenfényt ezekkel a cam-ekkel, a halszem optika nem csípi a direkt napfényt. Egyébként jó képe van teljesen.Üdv az Avensis I-es tulajok között!!! Nekem is ilyenem van, csak faceliftes és kombi (1,8 vvt-i)
-
maj-viktor
őstag
apróhirdetések....ha garancia kell és bolti vásárlás,akkor:
...csak pár kommentel korábbi info...
fb.com/SJ4000HUN
electropoint -5-10% kupon:
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/photos/a.1453654131550438.1073741831.1448352298747288/1593297940919389JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
bepi81
tag
Az egy szimpatikus dolog, hogy alapból két aksival adják, de az kevésbé, hogy a 60fps-t ugyan kihangsúlyozzák, csak azt nem, hogy ez nem valós 60 fps.
Neked kell eldöntened, hogy vállalod-e így, vagy sem. Mivel, ez egy klón SJ4000 wifi és drágább is annál, szerintem nem kiemelkedően jó vétel. Egy ajánlat a többi közül, de a Telekom sosem az olcsóságáról volt híres.
-
axlfsi
veterán
Nem tudom mit mondjak erre, ... szamomra az azert sokag elarul, hogy a termek specifikaioi kozott nem talalhatom meg a talan ket legfontosabb kepalkoto parametert: image sensor es a chipset.
De videokat itt talalsz dogivel, ha mar csak azt kell eldontened, hogy mennyire tetszik, amit keszit.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Nem ismerem, de kepek alapjan:
- klón klónja(?)
- tartozekokat nem sajnaljakProba, cseresznye!
UI.: ez milyen termeklap mar?!?! Egyszeruen nem talalom a tulajdonsagait, csak a kepeket latni(!) Szerintem eleg gaz...
Illetve, szerintem ennyiert inkabb SJCAM (meg az akcios arert is talalsz hazai 1ev garanciaval egy 5000-es modellt).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest