- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozó72
csendes tag
Sziasztok!
Létezik kamerastabilizator_topic, de nem igazán él az a fórum, úgyhogy inkább ide írnám a kérdésemet:
Van egy SJCAM SJ7 STAR akciókamerám egy SJCAM gimballal.
De a gimbalon (valamiért) csak fotózásra való exponáló gombot helyeztek el.
Videot nem tudok elindítani és leállítani, csak ha a kamerát nyomkodom, ami ilyenkor beremeg.A kérdésem az lenne, hogy létezik olyan akciókamera-gimbal, amin videozás exponálógombot is találok, és az én SJCAM akciókamerámon elindítja-leállítja a videot? Ha lehet az alacsonyabb árfekvésben.
Köszönettel:
Zotya
-
Peti78
őstag
Ha Gimbalt használok, akkor milyen stabilizátort kell kikapcsolnom a FIrefly 8 SE-ben? Mintha olvastam volna valahol, hogy a kettő nem jó együtt.
-
vlevi
nagyúr
Majdnem írtam, hogy nézz bele az összefoglalóba, de sajnos nincs összefoglaló, pedig jó lenne.
Felsorolni azt a néhány fajta kamerát, amik elfogadható minőséget tudnak, melyikhez milyen a gyári támogatás, hasonló dolgokat.
Valami olyasmire gondoltam összefoglalóként, mint ami pl. az Amlogic Android TV box fórumban van.Az utóbbi időben ebben a topicban kb 3-4 kamera körül forognak a hozzászólások.
Én sem vágom fejből az összes fajta kamerát, nekem Firefly 8SE van, mások a Thieye kamerát használják, esetleg valamelyik SJCAM változatot. -
sajtee5
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnénk beruházni egy akciókamerára. Alapvetően nyaralásokon, kirándulásokon használnánk, fontos lenne a vízállóság. Kb 30 ezret áldoznánk rá (másik alternatíva a Gopro Hero 3+, amit használtan lehet ebben az árban kapni). Ti mit ajánlanátok? Sajnos nem vagyunk otthon annyira ebben a témában.
-
Sziasztok!
ThiEye 4k Pro meg igen uj dolog, de igeretes.
Erdemes lehet belevagni?
30k sok sok tartozekkal! -
Cece04
tag
Sziasztok,
Vettem egy yi 4k+-t, meg vagyok vele elégedve,minden szuper, leszámítva,hogy a 4k felvételek minden eszközön lejátszva akadnak. (A kamera kijelzőjén szépen futnak,ott nincs ilyen gond) a laptopom egy régi gép,azon annyira nem csodálkozom, de tv-re hogyan tudnám úgy kitenni,hogy ne fagyjon? Vegyek egy gyors usbt?Köszi
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Megérkezett a Firefly 8SE-m, szuper kis kamera.
Azon gondolkodom, hogy kompatibilis lehet a ház a GoPro 3/4-ével?
Ránézésre annak tűnik és kellene nekem hozzá egy skeleton case.Köszi!
-
bl4ze
veterán
válasz
Donki Hóte #3586 üzenetére
Nem, semmi. Erre én sem számítottam.
Ki fogom próbálni, igen borotvahab van otthon valahol
-
Próbáld ki nyugodtan, másnak már bevált.
A próbához nem kell beszerezni semmit, borotvahab biztosan van otthon
Ha mégsem válna be, akkor meg a lehet használni az előbb ajánlott speciális bevonatot.
-
bl4ze
veterán
válasz
Donki Hóte #3584 üzenetére
Azta!
Na ezt kipróbálom
Köszi. -
-
bl4ze
veterán
urak, kicsit OFF de megkérdezem, itt biztos többen használtok :
teljes arcos sznorkel maszhoz tudtok valamit párásodás ellen?
nagyon jó a cucc, nem szivárog be a víz, viszont igen hamar párás lesz...van valami bevált módszer, spray bármi a párásodás ellen ? thx
-
válasz
ThorsHUN #3578 üzenetére
Gyereknek ennél praktikusabb gépet nem tudok jelenleg.
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Kislanyomnak szulinapjara szeretne olyan keszuleket amivel lehet a viz alatt is fenykepezn.
Namost vannak erre a celra 60+-ert kifejezetten vizallo fenykepezok, de egyreszt ennyim nincs ra, masreszt az az otlet merult fel bennem, hogy egy eleg jo arunak tuno Xiaomi Mijia Seabird kis akciokameraval oldom meg a dolgot.
Ami erdekelne.
Tapasztalat alapjan mekkora lagja van az akciokameras fenykepezesnek?
A kioldogomb megnyomasa utan manapsag a digitalis eszkozok azonnal lonek. A Xiaomi.hu-nal kiallitott Xiaomi Mijia 4K kamera viszont majdnem masodperces laggal fenykepezett.
Ez altalanos vagy csak masfel eve nem volt ujrainditva a cucc es azert ilyen lassu?Elore is koszi!
(Hasonlo arban esetleg javaslat? fenykep > video)
-
Mr.Csizmás
titán
sj4000 wifi VS Lamax X7.1?
-
norberto9
aktív tag
válasz
dreizwanzig #3567 üzenetére
Az Sjcam SJ9 Strike önmagában vízálló tok nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
goldister
tag
válasz
Mr.Csizmás #3573 üzenetére
17e van sjcam csak nem tudom, jó-e. Valaki?
-
goldister
tag
válasz
Mr.Csizmás #3569 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Mert ez mellett még talán sjcam sj4000 láttam. Nem tudom melyik lenne jobb
-
beci
őstag
válasz
dreizwanzig #3570 üzenetére
Nem dragabb.
Banggoodon kuponnal 315 dollar.
Amugy ajanlom a yi 4k+-t is,de az csak tokkal vizallo. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
Yi Discovery-hez (YI001) kapható itthon tok?
vagy inkább nézzek mást a <15k rovatban?
-
beci
őstag
válasz
dreizwanzig #3567 üzenetére
Dji osmo?
-
dreizwanzig
tag
Sziasztok!
Sportkamerát akarok venni, nyaraláson, kiránduláson, síelésen videók és képek készítésére. + Snorkelezéshez. Jó lenne, ha 4k-ban tudna rögzíteni, lenne rajta LCD kijelző. Eddig a gopro hero 6 black-re gondoltam, de esetleg valami alternatíva is szóba jöhet. A gopro még azért tetszene, mert tok nélkül vízálló, míg ahogy néztem sem a xiaomi-nek, sem az sjcam-nek nincs ilyen modellje. Mit ajánlotok?
-
válasz
bghistvan #3563 üzenetére
Itt van egy összehasonlítás a két kamera között.
A felvett videók alapján nagy különbség nincs a két kamera között, ha tényleg 20 eFt-al olcsóbban meg tudod venni a LAMAX X10.1 kamerát, akkor érdemes azt venni (de az SJ7 ára ebben az összehasonlításban 44 eFt legyen, amennyiért egy megbízható webshopból meg tudod venni.)
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Lamax10-ről mi a véleményetek, ajánlott?
Képminőségben úgy látom,hogy az SJ7-et veri.........nem tudom ez így van-e?
(Extreme Digitalban kerek 20K-val olcsóbb rengeteg tartozékkal)..... szóval érdemes megvenni? -
rf.kristof
csendes tag
Sziaaztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Találtam ezt a kamerát.
Szerintetek innen biztonsággal meg lehet rendelni?
Illetve vannak a kameráról és az oldalról tapasztalatok ?Köszönöm
-
beci
őstag
Elég jó árban van most,ha valaki gondolkodik gimbal-ban.Jo vélemények es tesztek vannak róla:
[link] -
StLui
veterán
válasz
bghistvan #3557 üzenetére
nem tudom, ezeknek mind ugyanolyan rögzítésük van, úgy tűnik igen, de inkább én passzolom ezt
Szerk, mégsem, úgy látom ezek csak telefont tudnak becsipenteni a karmaik közé, vagy akár a kamerát is, de akkor nem látod a képernyőt
De lehet venni ilyen alácsavarozható markolatot pár dollárért, vagy picit többért komolyabbat -
StLui
veterán
válasz
bghistvan #3555 üzenetére
Nem kuka, csak az EIS semmire nem jó, én is TheEye T5e-t használok, de épp most gondolkozom, hogy visszaadom a most vett nikon D5600-at a boltnak, és inkább egy GP7 black. Én bringázáshoz használom, de annyira rossz a sisakról kamerázva, mellkaspántra meg kéne a gopro stabija
-
bghistvan
senior tag
Hát, képekre azért nekem meg van a konfigom....., mégegyszer mondom, elsősorban víz alatti ,vagy vizes környezetben pl: motorcsónak szeretné használni,arra sem jó????
YouTube videókon már 2 évvel ezelőtt is mindenki gimbalt használt volna.....de most tényleg, ennyire kuka?
(Én azt hittem ez a topik a GoPro alternatívákról szól....) -
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Asszonykámnak szeretnék egy akció kamerát vásárolni nyaralásra,amit nyugodtan be tud majd vinni vízbe...a lényeg,hogy legyen benne stabilizátor.
Ami a keretbe beleférne és amin megakadt a szemem,azaz SJCAM SJ6 Legend.....ez ebben a kategóriában ajánlott,vagy van más alternatíva is ezekkel a paraméterekkel ebben az árban?
Egy ilyenre lenne ráfogatva (kompatibilis vele?), és arról nem találtam infót,hogy képeket is lehet vele készíteni?
Örülnék ,ha megosztanátok a tapasztalatokat, véleményeket róla!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest