- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosgeri21
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az mitől lehet? Ráadásul látom, hogy nem is spóroltad el és gyári váltóolaj ment bele
-
monosgeri21
tag
Paraszti logikával én leállítás után pár perccel nézném. Miért? Mert ekkor közelebb vagy az üzemi állapothoz olyan szempontból, hogy a blokkban azért még itt-ott van olaj ami nem folyt vissza a karterbe. Szerintem fontosabb, hogy üzem közben legyen meg a kellő mennyiség és szint. Az hogy egy nap állás hol vagyunk, majdnem lényegtelen. (Nyilván nem, de érted) De én csak hangosan gondolkodok, a profik majd kijavítanak
-
monosgeri21
tag
válasz
Shrike7973
üzenetére
Hogy mit kockáztatsz?
Keress rá nyugodtan Youtube-on és nézd meg mit engednek le az olyan kocsikból. -
monosgeri21
tag
VAG-nál a pontos típusra leszűrve a szűrők cikkszámánál a végén lévő betű a reviziókat jelenti? Használhatom bármelyik jelölésűt vagy a legújabbat célszerű?
-
-
monosgeri21
tag
Sziasztok!
Van bármi előnye/hátránya, ha LongLife olajat (Castrol edge 5W30) használok normál csereperiódusra? (~9000 km menne az olajba a következő cseréig ami tavasszal esedékes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest