Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Mahle Original ezen az van Made in Austria és simán lehet hogy a Mahle Knecht-et valahol máshol gyártják másfajta anyagból másfajta minőségben
Én ezután Mágus ajánlását fogom követni UFI és BOSCH üzemanyag szűrővel, bár az nem mostanában lesz kell vásárolnom szűrőt(Bosch üzemanyagszűrő meg olcsóbb is mint a többi 4250Ft)
Mert a terveim szerint legkésőbb tavasszal fog bekerülni ez a Mahle Original üzemanyag szűrő
Amúgy azért rendeltem Hengst-et mert most is az van benne és sokkal olcsóbb volt mint a többi mikkor elsőnek vettem és most nem is néztem rá hogy alakult az ár, mert régen a Mahle Original 6870Ft volt míg most 5430Ft és így már sokkal közelebb került a HENGST mostani 4733Ft-os árához (régen úgy volt hogy 6870Ft Mahle Original és a Hengst 4136Ft nagy különbség volt)Olajszűrőm van egy jó Hengst, ez most ősszel fog bekerülni, hogy utána milyen
Levegőszűrőben sincs sok, vagy 4-5e Km az még kibírja 2021 őszig , ez is Hengst
Pollenszűrő most ősszel lesz két éves, ez is megvan tervbe is van a csere csak majd holnap majd jövő héten
Azt viszont ne kérdezzétek hogy miért rendeltem most szűrőt mikkor sokkal később akarom cserélni, de megnyugtató hogy van itthon, főleg az üzemanyag szűrő esetén
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automata kávégépek
- Politika
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kalandor: Habemus papam
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest