Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz Jenne #5978 üzenetére

Mahle Original ezen az van Made in Austria és simán lehet hogy a Mahle Knecht-et valahol máshol gyártják másfajta anyagból másfajta minőségben

Én ezután Mágus ajánlását fogom követni UFI és BOSCH üzemanyag szűrővel, bár az nem mostanában lesz kell vásárolnom szűrőt(Bosch üzemanyagszűrő meg olcsóbb is mint a többi 4250Ft)
    Mert a terveim szerint legkésőbb tavasszal fog bekerülni ez a Mahle Original üzemanyag szűrő
    Amúgy azért rendeltem Hengst-et mert most is az van benne és sokkal olcsóbb volt mint a többi mikkor elsőnek vettem és most nem is néztem rá hogy alakult az ár, mert régen a Mahle Original 6870Ft volt míg most 5430Ft és így már sokkal közelebb került a HENGST mostani 4733Ft-os árához (régen úgy volt hogy 6870Ft Mahle Original és a Hengst 4136Ft nagy különbség volt)

Olajszűrőm van egy jó Hengst, ez most ősszel fog bekerülni, hogy utána milyen

Levegőszűrőben sincs sok, vagy 4-5e Km az még kibírja 2021 őszig , ez is Hengst

Pollenszűrő most ősszel lesz két éves, ez is megvan tervbe is van a csere csak majd holnap majd jövő héten :)

Azt viszont ne kérdezzétek hogy miért rendeltem most szűrőt mikkor sokkal később akarom cserélni, de megnyugtató hogy van itthon, főleg az üzemanyag szűrő esetén

Új hozzászólás Aktív témák