- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Mahle Original ezen az van Made in Austria és simán lehet hogy a Mahle Knecht-et valahol máshol gyártják másfajta anyagból másfajta minőségben
Én ezután Mágus ajánlását fogom követni UFI és BOSCH üzemanyag szűrővel, bár az nem mostanában lesz kell vásárolnom szűrőt(Bosch üzemanyagszűrő meg olcsóbb is mint a többi 4250Ft)
Mert a terveim szerint legkésőbb tavasszal fog bekerülni ez a Mahle Original üzemanyag szűrő
Amúgy azért rendeltem Hengst-et mert most is az van benne és sokkal olcsóbb volt mint a többi mikkor elsőnek vettem és most nem is néztem rá hogy alakult az ár, mert régen a Mahle Original 6870Ft volt míg most 5430Ft és így már sokkal közelebb került a HENGST mostani 4733Ft-os árához (régen úgy volt hogy 6870Ft Mahle Original és a Hengst 4136Ft nagy különbség volt)Olajszűrőm van egy jó Hengst, ez most ősszel fog bekerülni, hogy utána milyen
Levegőszűrőben sincs sok, vagy 4-5e Km az még kibírja 2021 őszig , ez is Hengst
Pollenszűrő most ősszel lesz két éves, ez is megvan tervbe is van a csere csak majd holnap majd jövő héten
Azt viszont ne kérdezzétek hogy miért rendeltem most szűrőt mikkor sokkal később akarom cserélni, de megnyugtató hogy van itthon, főleg az üzemanyag szűrő esetén
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest