Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
Lehet majd megpróbálom. Beszéltem amúgy velük, azt mondták be lehet küldeni kivizsgálásra, és ha szerintük is hibás, akkor cserélik. Uakkor kaptam választ az anyacégtől is, mely szerint ez a funkció nem orvosi pontosságú, csak tájékoztató jellegű adat. Szóval ezzel nagyjából "mehetek a gondommal a picsába"
De lehet egyszer mégis elküldöm majd Pestre. Csak a francnak van kedve 1-2 héti nélkülözni, amikor amúgy napi használtban van.
De ha te veszel és neked jó, akkor csak nekiugrok majd ennek
(Bár simán lehet, hogy vmiért én nem vagyok kompatibilis ezzel a funkcióval. Ki kellene próbálni vki más óráját, hogy az mit mutat, és van-e értelme egyáltalán foglalkozni ezzel a kérdéssel. - Hozzáteszem, megvagyok nélküle. Igazából Napi szinten ennek szerintem nem sok jelentősége van. Amikor meg Covidos voltam, úgyis volt nálam rendes pulzoxiometer, no meg nem volt nehéz észre venni, ha épp kapkodtam a levegő után
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest