- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz furumc #38516 üzenetére
Nekem Honeywell t6 van. Egész sokmindent tud, appból vezérelhető, érintőkijelzős, egyszerű felszerelni. (tasmota nem tudom mi, szerintem azt nem tudja. ) Appból lehet programot állítani, akár minden napra külön külön. Ha engedélyezed a telefonodon, akkor tud GPS fence módot, így mire hazaérsz meleg lesz. Feleségem eléggé szereti ezt a funkciót.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Degeczi #38496 üzenetére
Hülye vagyok... Pont annak a dugaljnak néztem a fogyasztását, amire a klíma van kötve. Azon meg ugye kikapcsolva is megy a wifi, fagyás elleni védelem, stb... A többi valóban 1W alatt van. Sorry, ezt benéztem.
-
Sziasztok. Gondolom ti is használtok wifi-s dugaljat. (pl. Tp link tapo szériát.) Ezek nálatok is 5 wattot fogyasztanak készenlétben? Az kb 3.6 kW egy hónapban, ha 10 ilyen cucc van a házban, akkor 36 kw/hó. Úgy, hogy csak van, nem csinál semmit. Nyilván nem ez fog csődbe vinni, csak nekem meglepő volt.
-
Sziasztok. Egyre több helyen látok wifis (okos) radiátor termosztátot. Valaki használ ilyet? Én úgy gondolnám, hogy ez csak akkor működik jól, ha van egy központi egység is a kazánnál, ami a kazánt is ki/be kapcsolja. Anélkül csak a radiátor szelepet nyitja/csukja, de az meg mit ér, ha nem kering a rendszerben a melegvíz? Persze láttam komplett rendszert is, de az annyiba kerül, mintha lecserélném a komplett melegvizes radiátor rendszert elektromosra.
Jelenleg egy Honeywell t6 termosztátom van, ami eléggé jól programozható. Ezzel megtudnám esetleg úgy oldani, hogy hétköznap este 6 és 9 között beállítom 21 fokra, és ekkorra időzítem a radiátor szelepek működését is. Vagy ez így nem járható út?
Mindenféle ötletet szívesen fogadok. Köszönöm.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Degeczi #16706 üzenetére
Hú, ezt így most nem igazán értem... A Google home felületen is megjelenik minden, szobákra bontva. Mindent tudok állítani, lámpánál pl színt, termosztátnál hőmérsékletet, dugaljakat kapcsolgatni, stb. Hasonló nagyon a Xiaomi Mi Homehoz, csak több eszközt támogat, modulokkal is bővíthető. Elkezdtem olvasgatni ezt a topikot, de úgy látom, ide már kell egy minimális programozási tudás is, én meg utoljára basicben és turbo pascalban programoztam.
-
-
válasz Degeczi #16697 üzenetére
Jól értem, hogy a home assistant kompletten integrálható Google homeba? Mert van felesleges raspberry pim. Nemrég vettem egy Google home minit akciósan, de annyi mindent tud, hogy sajnálnám kihagyni a rendszerből. Inkább az alá raknék mindent, amit lehet.
-
Sziasztok. Olyan redőny vezérlést keresnék, ami integrálható Google homeba. Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest