Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
-
LLKobe
veterán
Köszi! Azt hiszem megtaláltam a legegyszerűbb megoldást: media player set volume, 0-ra. Ha be is mondat valamit a TTS, nem hallani mert nullán van a hangerő.
A kapcsolóval is egyszerű lesz megoldani, egy klikk 0-ra állít, két klikk vissza 25%-ra .De a te megoldásod se rossz, kigondolom melyik legyen, lényeg van működő megoldás
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Btw, ezt a logikai kapcsolót hogy oldottad meg? Counterrel ami 1 vagy 0? Ha igen, azt hogy csináltad meg hogy a duplaklikk egyszer növeli, egyszer meg csökkenti a countert?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
ViZion
félisten
Ilyesmi megfelel, de azt nem tudom, h csak a Xiaomi központ nem fogad el más gyártótól cuccot, vagy a kütyüik sem csatlakoznak más központhoz...
Kollégámét kölcsön kellene kérnemHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
ahh, OK!
Kollégám hatására a Xiaomi jónak tűnt, szinte minden is van nekik. Viszont (a központjukkal biztosan) a saját cuccaikra korlátozzák a júzert.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest