- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethsza
tag
válasz
cellpeti #34946 üzenetére
Szia,
ennyi információ alapján feltétlenül 🙂
Szóval, ha leírod, mit szeretnél (pl. hány lámpa, milyen alapon - mozgás, fény, idő, időjárás, naplemente, random stb. - szeretnéd vezérelni, mivel [kapcsoló, telefon, hang, automatizálások stb.]), szerintem a topicban felgyülemlett kollektív bölcsesség segít… -
jézusom
addikt
válasz
cellpeti #26554 üzenetére
Nekem vegyes van. Sokat gondolkodtam rajta, vannak ötleteim. Maradtam a computerm termosztatnál. Igazábol ami van automatizálás azt a laddomat vegzi sima termosztáttal, ez a leg megbizhatóbb. Ezt meg lehetne oldani máshogy is, de nem látom ertelmét. Elmegy a hálózat kis túlzassal felrobban a kazán
-
tlala
addikt
válasz
cellpeti #26436 üzenetére
Home Assistant-ot ajánlok a magam részéről (szintén kezdőként, Supervised verzió Debianon), egy olcsó kis HP thin kliensen (nekem nagyon nem jött be a Pi).
Soha semmit nem kellett forrasztanom vagy flashelnem, mindent sikerült eddig integrálnom a régebbi wifi-s cuccaimból illetve leginkább egy minőségi usb-s zibgee koordinátorral minden új eszközt.
A régi Xiaomi bt órás/sima, hőmérőket, új zigbee-s hőmérőket, okos konnektor aljzatokat (amik alkonyatkor kapcsolgatják a hangulatvilágítást, ha otthon vagyok), mozgás érzékelőket, termosztátot, vízszivárgás/csőtörés érzékelőket, ablak nyitásérzékelőket, az LG tv-met, az androidos telefonomat (amire jönnek az értesítések, ha pl. vízszivárgás van), stb. -
zsamiatt
őstag
válasz
cellpeti #26439 üzenetére
Ezért mondtam, hogy előszór ezt tisztázd le. Megveszel most valamit, pénzt adsz érte, és utána lehet a következő elképzelésnél már zsákutca akkor megint vehetsz valami mást. Jó néhányan elkövettük ezt a hibát, hogy felesleges dolgokra költöttünk. Nálam is vannak ilyen dolgok amivel fogalmam sincs még mit fogok kezdeni.
Ötletnek:
Gugli -> smart homeRengeteg videó, ötlet, tipp van mi mindent lehet. Persze nagyrészt angol nyelven, de a lényeg jól látszik. Én is szoktam nézelődni és most is két újabb tipp jött szembe amire eddig nem is gondoltam. (Automata teraszajtó, kis állat ajtó)
-
jézusom
addikt
válasz
cellpeti #26436 üzenetére
Szia! Én is úgy kezdtem egy-két alexás cuccal, tuya appal. Alap dolgokra jó, de felhőből dolgozik, az nem mindig elérhető, az otthoni rpi sokkal gyorsabb. Nem rosszak a gyári megoldások egyszerű dolgokra, de nem tudsz mindent egy felületről vezérelni, mert veszel majd tuyás eszközt, aztán mi apposat, meg majd ewelinkeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest