Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Úgy értem, hogy valamiért verziószámon belül is más szokott lenni a DivX, az Xvidnél+valami kavalkád van. ffdshow-s xvid-is gáz, ugyanis találkoztam már egynéhány múvival, ami xvid-el van kódolva és valami szörnyű hogy milyen minőséget kaptam vissza lejátszásnál. Más kodekel, asszem Koepi's 2004-es, azzal ,meg tökéletesen futott, de akkor meg más filmeknél volt gond. Kódolásnál is ezvan, tehát ha tudsz valami okosat (pontos verziószám, kodekcsomag, und ándere az nagyon jó lenne) azt megköszönném. Jó lenne, ha nem ilyen ACE mega, vagy FFdsó, lenne, hanem különálló egyszál video codek. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik ebben a formában, de fontos lenne.
Hangolásnál, poén kedvéért rövidebb a hang mint a film és ha sikerül leszedni a filmről a hangot akkor az van mint amit említettél, hogy szét csúszik. Az elején még jó de később...Ez mitől lehet. Élből a filmről szedem le, és átalakítás (Stereo MP3) után lőn sötétség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OpenWRT topic
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgy értem, hogy valamiért verziószámon belül is más szokott lenni a DivX, az Xvidnél+valami kavalkád van. ffdshow-s xvid-is gáz, ugyanis találkoztam már egynéhány múvival, ami xvid-el van kódolva és valami szörnyű hogy milyen minőséget kaptam vissza lejátszásnál. Más kodekel, asszem Koepi's 2004-es, azzal ,meg tökéletesen futott, de akkor meg más filmeknél volt gond. Kódolásnál is ezvan, tehát ha tudsz valami okosat (pontos verziószám, kodekcsomag, und ándere az nagyon jó lenne) azt megköszönném. Jó lenne, ha nem ilyen ACE mega, vagy FFdsó, lenne, hanem különálló egyszál video codek. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik ebben a formában, de fontos lenne.