Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na végigolvastam a tegnap éjjelt. Én sem szeretem a Karácsonyt igazán. Általában kapok (sok helyett) kevés (jó cucc helyett) hülyeséget, amit aztán semmire nem tudok használni, de legalábbis nem örülök neki igazán. Ja, és költhetek el én is csomó pénzt mindenfélére, ráadásul gőzöm sincs ki minek örülne -> valószínűleg ők is úgy érzik marhaságokat kaptak. Szóval rulz, főleg mert fölös lóvém nem nagyon szokott lenni... és útálom értelmetlen dolgokra elverni a pénzt. Na de legalább nincs semmi jó karácsonyi hangulat sem. Ugyanaz megy mint máskor, de kell nagytakarítani, karácsonyfát díszíteni, leszedni, tüskéket kitakarítani utána. Legalább a fenyőillat jó. Tuti karácsonykor is itt fogok fórumozgatni. Pedig talán én is élvezném a hangulatvilágítást, meleg szobából (nálunk nincs meleg, nyugi) a szép hóesés nézését, ha...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Biztos felszedtél vmi jó kis vírust amíg ki volt kapcsolva a tűzfal :) Ilyen a jószerencse felénk is! :o
(Pl mikor mentem első ZH-mra, az orrom előtt szedték fel a villamossínt, el is késtem. Pedig majd' egy órával korábban indultam itthonról mint rendesen kellett volna. YEE) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ó, végre én is bekerültem vkinek az aláírásába :) Egészen megtisztelve érzem magam :) Igazából csak kihasználtam az alkalmat amikor be tudtam lógni a házba pár percre hogy közöljem a véres valóságot. De szerencsére vége. Befejeztük. ...legalábbis amíg szét nem törik az egész :)
Aktív témák
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest