Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• crab

senior tag

válasz Bash #644 üzenetére

Az még elmenne, de...
    De most magyarázkodni fogok, van 4 karóm, na jó 5. Ebből 1 az amit számonkérésre kaptam. A többit nevetséges dolgok miat érdemeltem ki:
    angolból van 3(tavaly 4-es votlam): a tánár szerint káromkodtam, ugyanazon az órán kaptam mégegyet ''súgásért'', másnap mégegyet mert nem volt könyvem.
    Ez szerintem nevetséges, ráadásul nem káromkodtam, soha nem is szoktam órán,
    a súgás egy félreértés miatt. Aztán matematikából: nem volt kész a házifeladat egyik feladata, ez is nevetséges. Az ötödik 1-es megérdemeltem.
    Ez a magyarázkodás gyerekesnek tűnik, de muszály begykorolnom a védőbeszédet. Ezek szerintem felháborító dolgok.A tanítási módszer mégröhejesebb. Az osztályfőnök a matematika dolgozatomra ezt mondta(mivel jobb volt az átlagnál): nem tudom hogy sikerülhetett neked. Azért szerintem mindennek van határa. Magyarszágon az egész tanítási rendszer a tánarok nagy részével(tisztelet a kivételnek, én is ismerek kivételt) együtt semmit sem ér.
    Megeszik az életemet. Az éltető erő az, hogy egyszer hazajutok és jöhetek PH!-zni,
    mert itt mindig fel tudok dobódni. A nő ügyek sem úgy mennek ahogy kellene.
    Szóval kész vagyok.
    Köszönöm szépen a figyelmet, én szóltam.(nem tudom érdekel-e valakit is ez)

Aktív témák