Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, 2 hónapja KRESZ-vizsgáztam és emlékeim szerint a KRESZ tilt mindenféle fény-modot. Piros, fehér és borostyánsárga a megengedett, az is csak ott ahol kell hogy legyen. Illetve az autón belül asszem lehet bármi, de gondolom ki azért nem világíthat a kocsiból... képzeld el este szembejön veled vmi állat aki szivárványszínű reflektorral nyomatja előre a vakító diszkófényeket :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
Volt nekem is egy ''Aiii shot the DJ'' című topikom, amiben ezen Scooter-számról akartam beszélgetni, de valahogy az első 3 hsz alatt eloffolódott DJ Mixer irányába :U
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jaja... mi volt ez a leállás?
-
Panther
HÁZIGAZDA
No jó, mi az a putty?
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az én oktatóm is tudja a vizsgabiztosok hülyeségeit, de ha egyszer el sem kezdhetem a vizsgát, akkor mit érek vele... :(
''De hogy nem megy el a vizsgára? Na azt nem hagynám szó nélkül.'' -- De mit lehet tenni? Ha elkezdek vele szívózni, szerinted nem az lesz a legjobb szórakozása hogy akármi miatt meghúz a vizsgán? -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem, ismét ugyanaz történt mint ami Ye_Nő által hivatkozott topik keletkezésekor. Egyszercsak Pötyivé alakultam :) Csak itt az OFF-ban nincs benne minden részlet, mert késő este volt, csak PeliScan-nal beszélgettem, és a többi Pötyi-Panther hozzászólás egy másik topikban van. Talán meg is keresem. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Most az volt, hogy mondták 15:05-re vagyok kiírva, rendesen egyetemen lennék hétfőn 2-ig, szóval 14:44-re Érden tudtam volna lenni, de mondtam hogy ha előbb végeznének akkor szóljanak (tel, SMS), utsó óráról eljövök, 13:15-re ott tudok lenni. Két órával előbb. Mondták jó, jó, az már tuti elég. 11 órakor jön egy SMS, hogy telefonáljak oda, megvan mikor is lesz pontosan a vizsga. 11:45-ig gyakorlatom volt, nem telefonálhattam, amint kijöttem hívom az oktatót, hogy ''na mikorra menjek'', mire mondja hogy a kedves vizsgabiztos nem hajlandó megvárni a kiírt időt, szóval délre kéne ott lenni. Mondom ''B*meg a #!+*ˇ&@'' (magamban), telefonban meg hogy ''az nem lesz jó, addigra képtelenség odaérni. De 12:38-ra ott tudok lenni ha futok és elérem a vonatot. Mondta jó, próbáljam meg. A 6-os villamosig jutottam csak el, amikor hív hogy ''sajna, a vizsgabiztos elhúzott, ez van''.
Bruce rulz! -
Panther
HÁZIGAZDA
Végülis hallottam már olyan életfelfogást ami a Diákhitelre épült:
''Fel kell venni, minél többet, mert amíg egyetemista vagy addig kell élvezni az életet, utána már így is - úgy is csak dolgozni fogsz. Akkor meg legalább most érezd olyan jól magad e pénzből, amennyire csak tudod!'' Ebben is van valami, bár én eddig sokkal inkább előre gondolkodó típus voltam, mintsem a carpe diem-életmód nagy hirdetője :DDD Ugyanakkor az is igaz hogy nem rossz ötlet felvenni egy csomót, baromi jól élni belőle, aztán ha kellene visszafizetni, beugrani a metró elé :o -
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem ugyan rohadt mindegy milyen kocsi, csak menjen. Menjen, és ne dögöljön meg akárhol az országban. Mondjuk a WB-re az életemet már nem bíznám, de mondjuk megy. (Amikor olyan kedve van :) ) De mondjuk ezen kár is filózni, novemberig úgyis eltűnik valahova. Van már helyette új kocsija szüleimnek (Opel ''azt te nem használod'' típus), és vagy el kell adni vagy ki kell vonatni a forgalomból hogy átvezethessék rá a biztosítást vmi prémium miatt. Szóval, a nevem Bruce, ... :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy nekem lehetne új kocsim a WB helyett, apám felajánlotta. Mindössze 5 évig kell fiztenem havi 40e részletet :) Mondtam neki ''peeeeeeeeersze''... ugye milyen okos ötlet... 5 évre előre eladósítani magam! Rulz! Még ha lenne havi 40e-m, akkor talán elgondolkodnék rajta hogy mérlegeljem-e ezt a lehetőséget. De havi nagy nullával... na mindegy. Azért rendes tőle hogy felajánlotta :)
Nem akarom eladósítani magam. Ezért nem veszek fel Diákhitelt sem. -
Panther
HÁZIGAZDA
Én vagyok Bruce, a mindenható! Kár, hogy csak a ''nagy talákozás'' előtti tulajdonságaival...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egy vmi amúgy tényleg hiányzik, mégpedig hogy az összes téma összes hozzászólásában keresni még nem lehet. Kár. :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha jól hallom, azt énekli hogy
You're just seven seconds away
Hear me calling
It's like falling
Into the land of silence
You're so near and yet so far
Away
I'm not jealous
I'm not crying
But I can feel the violence
when I try so hard to make
You stay
That's much too much
I can't touch your heart
But babe it hurts
When we're worlds apart
I feel lonely
But I only
Miss all that inspiration
And the way you treat me right
At night
Please come closer
Hold my body
Gimme that big sensation
And that everlasting light
Inside
That's much too much
I can't touch your heart
But babe it hurts
When we're worlds apart
That's much too much
I can't touch your heart
But babe it hurts
When we're worlds apart
:) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ó, most jövök csak rá hogy ez itt az OFFTOPIK. Ez esetben megkérdezném, hogy nem tudja-e valaki hogy mire utal a ''Seven seconds (away)'' című számban az hogy csak 7 másodpercnyire vagy? Egyszerűen nem tudok rájönni. 7 másodperc alatt emberi sebességekkel nem lehet messzire jutni, fénysebességgel számolva meg már bőven túllépjük a Földi kereteket :)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Lightyear - befektetési app
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest