Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
Sracok bugzik a PH vagy miert lettem hirtelen ph addikt?
Valtozott a rangrendszer? Azt szamoltam, hogy kell vagy 3000 hsz meg az "elolepteteshez"... -
tboy93
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
En Szilvasvaradon a La contessat tudom ajanlani, nekem eddig a legjobb wellnesses elmenyem. Iden februarban voltunk ott, a havas taj nagyon szep volt. A kastely is csini, bar mi a mellette levo epuletben aludtunk. A szallas korrekt, tiszta, dizajnos. A wellness resz nagy, sok fele dolog van, tiszta. A kaja is jo volt nagyon, reggel-este svedasztal. Kuponakcio kereteben nem is draga.
-
tboy93
nagyúr
Ma elment a hang a PC-men. Eloszor alaplapi hangkartyara gondoltam, mivel a hangszoro ledje vilagitott. Aztan beneztem a hangszoro moge... hat nem elragta az a kurv@ papagáj az aux kabelt?!
-
tboy93
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Koszonom, ha esetleg mas is jart ott szivesen hallgatom tovabb a tippeket!

-
tboy93
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Tapasztalatokra lennek kivancsi, milyen Lengyelorszag es milyenek az emlitett varosok. Februarban elmennenk a baratnommel Krakkoba 3 napra, majd visszafele megszallnank Zakopaneban is 3 napot. Erdekelnenek helyi nevezetessegek, amiket tenyleg erdemes megnezni, turautvonalak, akar jo ettermek, szallasok is. Azzal sem vagyok kepben, hogy a lengyelek mennyire dragak, a szallas (apartmanokat neztunk) nem tunik draganak, de pl. ettermek, belepok mennyire huzosak? Autoval mennenk, mire kell figyelni? Kotelezo dolgok, benzinar, autopalya matrica stb. Bar ha nem vagyok teljesen hulye, akkor Bp.-Zakopane-Krakko utvonalon nincs is lengyel autopalya!?

Minden tippet szivesen fogadok!

-
tboy93
nagyúr
Hali sracok, van a PH-n utazos topik? Konkretan lenne nehany kerdesem Krakkoval, Zakopaneval kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Horgász topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valtozott a rangrendszer? Azt szamoltam, hogy kell vagy 3000 hsz meg az "elolepteteshez"...