Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Kici kínai oltást nekünk is felajánlották cégesen (múlt héten az Astra-t is már), szerintem ami most jött be, abból kapunk, mert jelentkeztem...
Erre pont tegnap délután 17:15 körül hívott háziorvos (valaki lemondta), kell-e Astra, mehetek is de izibe, hát mondom a város másik végében vagyok, meg most jelentkeztem kínaira cégesen...UI: Amúgy ma kellett megadni hogy ki a háziorvos, mert majd ő olt be a kínaival... Az Astra-t a kórházban adták cégesen.
[ Szerkesztve ]
-
De most már biztonságos, volt ilyen ügyfélnél, belső IT arc olvasta valahol hogy DNSSEC kell a belső hálón, végigkattintgatta, GPO apply aztán délben haza is küldtek mindenkit (300 ember) mert letérdelt minden
2 napig vakartuk vissza a cuccot.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Lortech
addikt
Nekem volt törés és zúzódás többször, egyszerre több bordát érintően. 2 hétig csak egyik oldalamon tudtam aludni, és még két hónap után is éreztem a fájdalmat járásnál. Nekem vény nélkül kapható fájdalomcsillapítók nem segítettetek, mást nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Pacák
senior tag
Jobbulást!
Mellhártya gyulladásom volt 2007 február-március körül. Alapesetben a mellhártya két sima felületű szövet ami elcsúszik egymáson minden ki- és belégzés alatt. Ha begyulladt, akkor ez két rücskös reszelő, ami egymást basztatja. Nem hirtelen alakul ki, kell hozzá egy lábon kihordott történet... Félig ülő helyzetben tudtam aludni valamennyit a legerősebb recept nélküli fájdalomcsillapító mellett. A háziorvos kiírt két hétre, de semmi erősebb fájdalomcsillapítót nem írt fel az antibiotikum mellé. Aznap éjjel ügyeletet kellett hívni, mert a fájdalomtól olyan kis levegőket tudtam venni, ami káros az egészségre. Arra még emlékszem, hogy az ügyeletes kipakolt egy sor ampullát, szólt, hogy forduljak hasra - nem volt vicces mutatvány - kétszer megszúrt, még félig felültem, aztán kimentek. Ülök a sötét szobában az ágyon és filmszakadás. Másnap délelőtt riadtam fel, 5 ampulla volt lefejezve az éjjeli szekrény tetején, még mindig fájt, de kaptam levegőt. Gyulladáscsökkentő, ópiát származék fájdalomcsillapító és már nem tudom, hogy még mik voltak a koktélban. Hétfőn végre kaptam vényre Cataflamot - akkor még csak az aceklofenák-kálium hatóanyagú létezett - ezzel ki tudtam húzni a betegséget, még maradt is.Nuclear launch detected
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest