Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az emberek általában véve egy elviselhetetlen bagázs, de a turista az még ennek is a legalja. Milyen lény az, aki egy rakás pénzt kifizet, hogy minél több, hozzá hasonlóan gusztustalan lénnyel minél kisebb helyre összezsúfolva tölthesse az egész éves munkával nehezen megszerzett szabadidejét?
Kizárt, hogy nekem annyit tudnak fizetni, hogy önszántamból ilyenek közé menjek, nemhogy még élvezzem is.
p
-
concret_hp
addikt
a covid előttig én is azt szoktam mondani, hogy az ultimate b terv fagyiárulás valami örök nyár szigeten, jönnek a turisták, veszik a fagyit, kész

joamilestoné: ebből nekem elég gyanús, hogy ideje lenne lelécelned, nyilván a legtöbb helyen nem lehet 1:1 használni a korábbi speckó tudást, de ez minden területen így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest