- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Álmomban a fahasábokat pakoltam egy lángoló kályhába...
Amúgy ja, napok óta pulóver-kabátban járnak az emberek, esernyő alatt. Augusztus. De volt 2 nyáriasabb hónap is azért. Kivéve mikor 12 fok volt. A május végéig kitartó fagyok után két szemhunyás, egy eb egy olimpia, és itt vannak az augusztusi fagyok. -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
2014ben is volt hasonló, onnan tudom, hogy akkor volt az első bp ironman, (talán aug 23?), előtte héten olyan hideg lett, hogy valami 18 fokos volt csak a Duna, az úszás első 200 méterén csak azon gondolkodtam, hogy ha szívrohamot kapnék, vajon észrevennék-e a partról?

-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
na, legalább jókor megyünk Szardíniára, ott fázni nem fogunk, az szinte teljesen biztos.
ehhez képest a chilliket be kellett vinnem a lakásba, mert azok már tuti nem fognak beérni, ha kint hagyom őket... pedig 3 pici cuncika ismét elkezdett növögetni, ráadásul két külön növényen, tehát lehet az egyik chocolate reaper lesz, ha lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest